Lukini roditelji: Pooštriti kazne zbog bežanja sa mesta nesreće!

- Mi smo uputili apel ministru Selakoviću da se pooštri kazna zbog bekstva. Mi razumemo da se u saobraćaju mogu dogoditi razne situacije, ali je bekstvo nešto sasvim drugo. Našeg Luku su možda stotinke delile od života - kaže za Telegraf.rs majka preminulog Luke Sonja Jovanović

  • 12

Rano jutros, kada im je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović javio da je čovek koji je pregazio njihovog sina 25. jula na Brankovom mostu otkriven, roditelji Luke Jovanovića osetili su veliko olakšanje.

Činjenica da je Marko Milićev otkriven neće im vratiti sina, ali se mnogo lakše osećaju kada znaju da je počinilac ovog dela otkriven i da će uskoro biti uhapšen. Iako se spekuliše da bi mogao da dobije odam godina zatvora, roditelji preminulog luke Bojan i  Sonja, tzražiće da se ta kazna pooštri.

- Mi smo uputili apel ministru Selakoviću da se pooštri kazna zbog bekstva. Mi razumemo da se u saobraćaju mogu dogoditi razne situacije, ali je bekstvo nešto sasvim drugo. Našeg Luku su možda stotinke delile od života - kaže za Telegraf.rs Sonja Jovanović.

Ona i njen suprug Bojan veruju da su posle mnogo stresa na kraju ovog slučaja i da će pravda biti zadovoljena. Upućuju apel svim građanima i institucijama da se uloži u saobraćajne kamere, jer je u pitanju bezbednost sve dece i svakog učesnika u saobračaju.

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MALOpoMALO

    18. avgust 2014 | 14:52

    Porodica i građani su izvršili pritisak na policiju da radi svoj posao i to je urodilo plodom! Sada je red da se ujedini čitava građanska svest i da ustanemo u ime pravde i izvršimo pritisak na pravosudne organe da oni ne podbace u ovom slučaju kao u mnogim do sada! Jer problem naše države i leži u pravosuđu, korumpiranim sudijama i advokatima koji u ime zločinaca vode slučajeve pomoću koverti a ne svojim pravnim znanjem! Zreba razbiti advokatsku mafiku i sudije naterati da sude po zakonu! A krivični zakon prilagoditi prilikama ove naše raspuštene zemlje dok nevratimo sve na svoje mesto! Pravda za Luku biće jedino ostvarena ukoliko osoba koja je ogrezla u kriminalu bude zaključana u tamnicu i baci se ključ iste!

  • Posiden

    18. avgust 2014 | 15:06

    Bahatog vozaca strogo kazniti!.

  • zemco

    18. avgust 2014 | 15:28

    Sto se mene tice za boljitak u saobracaju treba postaviti kamere na svim velikim raskrsnicama i izlaznih puteva iz grada

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA