EKSKLUZIVNI DETALJI IZ ISTRAGE: Milićev sa drugom sakrio kola, a zatim se krio u njegovom stanu!

Nakon što se na Zvezdari našao sa drugom Bratislavom Vesovićem, Milićev je sa njim otišao u nepoznatom pravcu. Vratili su se posle 10 minuta bez automobila. Lepen je drugim taksijem otišao kući, a tri devojke i Marko u stan Bratislava Vesovića. Tu su proveli nekoliko sati, dok se nisu razišli

  • 36

Policijskom istragom utvrđeno je da je u trenutku saobraćajne nesreće na Brankovom mostu u "mini kantrimenu" bilo šest osoba.

Za volanom je bio Marko Milićev, suvozač je bila Dana Manevski, a na zadnjem sedištu sedeli su Nikola Lepen, Tamara Bogdanović, Milica Novaković i Bojana Petrović. Nakon obaranja Luke Jovanovića i udarca u "ladu", Mini je bez zaustavljanja nastavio ka Starom sajmištu.

Tu je Bojana Petrović izašla iz automobila i otišla na "Freestyler". Milićev je zaustavio taksi koji je vozio Saša Janković. U taksi su prešli Nikola, Dana, Tamara, Milica.

Dva vozila nastavila su zajedno da se kreću ka Zvezdari. Tokom vožnje Marko je telefonom zvao Bratislava Vesovića i rekao da ga obavezno sačeka kod benzinske pumpe u Čingrijinoj ulici. Kada su stigli na Zvezdaru, Marko je platio taksisti.

Milićev je sa Bratislavom u "miniju" otišao u nepoznatom pravcu. Vratili su se posle 10 minuta bez automobila. Lepen je drugim taksijem otišao kući, a tri devojke i Marko u stan Bratislava Vesovića. Tu su proveli nekoliko sati, dok se nisu razišli.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jasam

    19. avgust 2014 | 10:31

    Uzas...ne znam kako ostali ucesnici iz auta se nisu pokajali i prijavili ubicu vec se kriju s njim a ova ode na splav kao da nista nije ni bilo

  • Radovan III

    19. avgust 2014 | 10:15

    Sve to na robiju pa da vide sta je sta

  • stefa

    19. avgust 2014 | 10:42

    "Tu je Bojana Petrović izašla iz automobila i otišla na “Freestyler”" pa ja bi tebe bojana isto tako teretio za ubistvo samo zbog tvog bahatog ponasanja. ne kapiram koliko treba da budes kreten da nesto ovakvo mozes da uradis. no, droga je to. imam osecaj da ste svo sestoro bili drogirani kao zmajevi da niste ni bili svesni da ste ubili decka. blag je nas zakon. da se kazne povecaju pa da vidis dal bi posle neko stitio druga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA