VOĐA VEHABIJA U BIH: Mladići, krenite u džihad! (VIDEO)

Bilal Bosnić pozvao je mladiće iz Bosne da se pridruže oružanim grupama terorističke organizacije Islamske države i uključe se u džihad koji ta organizacija vodi na teritoriji Iraka i Sirije

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika istina
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Drazen

    21. avgust 2014 | 00:07

    Neka ovaj cirkusant krene u džihad prvi pa ću ja kao srbin odmah za njim! A ne tu prosipa m..a za bubrege i šalje tuđu decu sirotinje da ginu za njih i njihovu organizaciju. Muslimani iztrebite već jednom tu bagru!! Vidite da vam vrata u čitavom svetu zatvaraju i kvare vam sliku!!

  • V m.!!

    20. avgust 2014 | 19:35

    Treba muslimani masovno da se organizuju!!!!dzihad zove....samo idite,pomozire braci.

  • Александар Џунић

    20. avgust 2014 | 01:36

    Гледам ову сподобу, замотану у чалму, са том метла-брадурином, и слушам уводне "напомене" на неком језику, од којег ме језа хвата. 101%, поплашених и збуњених, на изглед не прихваћених од своје средине, блене у њега, вероватно, са неким осећајем лажне удобности, а да ни један не разуме ни једну реч. Колика је само огромна цена, коју ево већ цео век плаћамо, због "привременог" боравка азијатских племена, чији данашњи потомци се понашају као звери што у сосптвеној кући, што ван ње, па се питам, на шта ли је личио тај живот нашег народа у временима пре пар векова и кусур. Сачувај ме боже тог примитивизма, фанатизма и верског лудила. И сад тај отров и даље циркулише. Да не буде забуне, овде код мене на факултету у Аустралији, има доста студената - докторанта из арапских земаља. Без икаквог пардона, на сред канцеларије простру ћилимче и клањају ли клањају. За мене је то непристојно, нападно, чак увредљиво, јер у једној канцеларији има и до 10-ак докторанта из целог света - то се граничи менталним вршењем нужде. Када би се само на томе завршило - ни по јада. Један од њих је агресиван поприлично у пропагирању Ислама и остале назива "инфиделима" "обећавајући" да ће једног дана сви који не буду прихватили Ислам бити посечени. Врло вероватно ће бити ускоро покренут поступак против овог "колеге - високо образованог" џихадисте. Нисам више сигуран (одавно) да ли Ислам по себи инспирише примитивизам или обрнуто, али како ствари стоје, то ће се морати шпахтлом састругати са страница историје човечанства, јер ако ове баје преузму главну реч у свету, биће крви до рамена.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA