ISTRAGA O TIJANINOM UBISTVU: Roditelji i drugovi ubijene devojčice prvi svedoče

Istraga protiv Dragana Đurića (34) zbog ubistva i silovanja Tijane Jurić nastaviće se u četvrtak i petak saslušanjem roditelja devojčice i njenih prijatelja koji su je poslednji videli

  • 16
Subotica, Sahrana, Tijana Jurić Foto: Marko Todorović

Istraga protiv Dragana Đurića (34) zbog ubistva i silovanja Tijane Jurić (15) biće nastavljena u četvrtak i petak saslušanjem roditelja devojčice i njenih prijatelja koji su je poslednji videli.

Poziv iz subotičkog Višeg tužilaštva prvi su dobili Tijanini drugovi: dečak i devojčica, kao i drug koji ju je čekao da mu vrati duksericu.

Sutradan, u petak, iskaz će dati roditelji Igor i Mirjana Jurić, koji će se izjasniti da li se pridružuju krivičnom gonjenju. Kako saznajemo, tužilaštvo je izdalo naredbu da se obavi i nekoliko veštačenja.

Advokat Viktor Gostiljac, branilac osumnjičenog Đurića, kaže za "Blic“, da će u sledećoj fazi tužilačke istrage biti pozivani svedoci.

Tijana je nestala 26. jula posle ponoći u Bajmoku. Te večeri, Đurić ju je presreo, ubio i njeno telo zakopao na deponiji u okolini Sombora. Ubica, inače mesar iz Surčina, uhapšen je u noći između 6. i 7. avgusta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vikica

    20. avgust 2014 | 08:32

    Kako ce sve ovo ponovo preziveti njeni roditelji? Posebno mama.

  • Lana

    20. avgust 2014 | 11:07

    Najsladja i najfinija devojcica koju sam ikada videla ! Dusa me boli i srce mi se cepa za njom ! Luce malo , nije ni slutilo kakvih manijaka ima !

  • Dora

    20. avgust 2014 | 12:03

    Ovo ce biti jos jedan pakao. Za roditelje !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA