SRPSKI BORAC U UKRAJINI: Za Ruse sam se borio jer su branili Srbe na Kosovu (VIDEO)

Pogledajte šta je izjavio Dejan Berić (40) iz Putinaca kod Rume, borac snaga Donjecke narodne republike koje na istoku Ukrajine ratuju sa zvaničnom vojskom, nakon izlaska iz ukrajinskog zarobljeništva

  • 87

Na Jutjubu je osvanula prva izjava Dejana Berića (40) iz Putinaca kod Rume, borca snaga Donjecke narodne republike koje na istoku Ukrajine ratuju sa zvaničnom vojskom, nakon izlaska iz ukrajinskog zarobljeništva.

U kratkom razgovoru Berić je izrazio zadovoljstvo što se nakon mesec dana našao na slobodi i to nakon što je zarobljen na putu između Luganska i ruske granice tokom transporta ranjenika ka ruskom gradu Rostovu.

Ističući kako su Srbi i Rusi pravoslavna braća, Berić je podsetio kako su Rusi "uvek držali srpsku stranu na Kosovu" i kako je došao da im pomogne da zajedno pobede.

- U Rusiji ću da potražim posao, kako bih prijateljima vratio novac kojim sam otkupljen iz zarobljeništva. Dugujem i ljudima u Srbiji, zbog čega sam i krenuo na rad u Rusiju. Nedostaje mi porodica, sin naročito, ali kući još ne planiram. Iako državi nisam ništa loše uradio, plašim se hapšenja u Srbiji. Glas o zakonu koji se sprema stigao je i ovde - izjavio je Berić ranije za "Novosti".

Pogledajte video snimak na kojem je zabeleženo kratko Berićevo obraćanje (od 11:59 do 13:32), koje je osvanulo na "Jutjubu":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BG

    20. avgust 2014 | 11:51

    Koliko ja znam rusi su se prvi povukli sa kosova...

  • Zoran

    20. avgust 2014 | 12:00

    Nemaju ljudi mozak, pa ratuju i bore se za tudje ideale, da je srece pa da sa sinom ides na utakmice, da pecate, da ga vaspitavas, a ne da se boris i da gines za budale kao sto su Rusi. Nikada mi nece biti jasno, to su za mene divljaci i neljudi.

  • GhostProtocol

    20. avgust 2014 | 12:41

    Da, branili su Srbe tako sto su prvi otisli ekspresno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA