ZEMLJO, SRBIJO, ŠTA JE OVO? Nestala još jedna devojčica, nema je 22 dana!

Četrnaestogodišnja Ivana Podraščić iz Beograda poslednji put je viđena 29. jula kada se uputila ka Kanarevom brdu. Policija radi na slučaju

Ivana Podraščić Foto: Facebook/Ivana-Podraščić-je-nestala

Informacije o nestanku maloletne Ivane Podraščić proširile su se društvenim mrežama, a nestanak je prijavljen policiji, potvrđeno je u MUP-u Srbije.

- Otac je prijavio nestanak maloletnice i policija intenzivno radi na pronalasku devojčice - rečeno je za RTS iz MUP-a Srbije.

Na Fejsbuku postoji nekoliko grupa o nestanku 14-godišnje devojčice.

- Poslednji put je viđena 29. jula kada se uputila u pravcu Kanarevog brda. Od tada joj se gubi svaki trag - napisano je ispod fotografije 14-godišnje devojčice.

Iz policije dodaju da su roditelji prijavili da je nema šest dana nakon njenog nestanka, odnosno policajcima su rekli da je devojčica od kuće otišla 3. avgusta.

Ukoliko imate bilo kakve informacije o Ivani Podraščić možete javiti policiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sony

    20. avgust 2014 | 21:04

    Nije mi jasno 22 Dana i tek Sad se pojavljuje u novinama! A Za tijanu smo okrenuli brda i doline.... Nadamo se najboljem. ..

  • alo bre

    20. avgust 2014 | 22:04

    22 DANA???!!!!! Pa zar za svako dete mora da se pravi pritisak javnosti da bi se trazilo? Tijanin otac je odmah alarmirao sve moguce medije. Lukin otac danima stajao sam na mostu. Dok mu se ljudi nisu prikljucili i dok nije poceo pritisak - nista. Hoce li u ovoj zemlji postati NORMALNO da policija trazi izgubljene i da zatvara kriminalce ili da pritiskamo?

  • Sasa

    20. avgust 2014 | 21:02

    A gde su bili do sad da prijave nestanak?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA