TUGA: Zaprosio devojku na vrhu planine, sapleo se i pao u provaliju (FOTO)

Američki planinar Bred Parker poginuo je samo nekoliko sati nakon što je zaprosio svoju devojku. U poslednjem telefonskom razgovoru sa svojim ocem rekao je da mu je to najsrećniji dan u životu. Istog dana je i poginuo

  • 17

Tragična sudbina zadesila je Amerikanca Breda Parkera (36), koji je poginuo nekoliko sati nakon najsrećnijeg momenta u životu. Parker, koji je bio alpinista, prethodno je zaprosio svoju devojku Dženi Dajl.

Nakon prosidbe, on je telefonom pozvao svog oca da mu kaže da je to najsrećniji dan u njegovom životu pošto je Dženi pristala da se uda za njega.

Posle toga, on je otišao da se uspenje na jedan od vrhova u nacionalnom parku Josemiti u Kaliforniji. Prilikom penjanja se dogodila nesreća i on je poginuo.

Spasioci su do njegovog tela stigli dan nakon nesreće.

- On je za svojih 36 godina uradio više nego što većina ljudi uradi za 75 ili 80 - rekao je njegov otac Bil nakon tragedije.

(Telegraf.rs / Izvor: Mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ***

    21. avgust 2014 | 16:31

    Kakvi ste vi retardi,kada ostavljate ovako bolesne komentare! Mislite da ste duhoviti?! Bolesnici jedni! Nije ni čudo šta nam se dešava,ludaka ma sve strane!

  • JustMe

    21. avgust 2014 | 21:24

    Kakvi bolesni komentari pa to nije normalno! Stvarno da se covek na pojedince zgrozi!

  • Gari Garinča

    21. avgust 2014 | 15:25

    Od ovog Breda osta samo PITA!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA