SENZACIONALNO: Memoari Jovanke Broz otkrivaju gde su kosti Draže Mihailovića!

U memoarima Jovanke Broz otkriveno je pet tajni, između ostalog i šta nismo znali o Titu, zašto je uklonjen Aleksandar Ranković, gde su ostaci Draže Mihailovića, i ko je za koga radio u doba okupacije

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika sveta
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Danas

    05. januar 2015 | 15:48

    @All of you Manite se zastarele rasprave o tome ko su bili heroji a ko zlocinci. Ni u jednom ratu, pogotovo na prostorima balkana, nema samo heroja niti samo zlocinaca. Mi koji danas zivimo ovde ili poticemo sa ovih prostora imamo mnogo ozbiljnije neprijatelje nego sto su ih nasi preci ikada imali. Zato se draga braco balkansaka ostavite ratova u cije vreme niste ni postojali a kamoli u njima ucestvovali i pocnite se ujedinjavati u borbi protiv zajednickog neprijatelja koji vam maskiran stize u formi Evropske Unije tj. Evoluiralog Treceg Rajha. Zavrsni udarac je vrlo blizu i bice poguban po sve narode balkana a posebno Srbe. Ko god od vas misli da je Drugi Svetski Rat ikada prestao i da smo "MI" pobedili "NJIH" grdno se vara. Upravo pocinje poslednja faza. Ispod zastave Evropske Unije koja vas priziva, mami i obecava, i dalje stoji kukasti krst. A vi se raspravljajte ko je bio veci zlocinac, Tito ili Draza. Samo imajte na umu, za vasu decu vi cete kolektivno biti najveci zlocinci jer nista niste ucinili da ih spasete. Mir Boziji.

  • vjeki

    22. avgust 2014 | 19:41

    "memoari drzavna arhiva" bi bili najbolji lek za srbiju.nemogu jovankini zameniti arhivu

  • vjeko

    22. avgust 2014 | 14:40

    svako ima pravo da pise i objavljuje memoare,cak je i pozeljno,knjige. ali to nemoze biti zamena,necije svedocenje, za otvaranje arhive gde je "svedocenje celog sistema". strasna je cinjenica da u zemlji postoje strukture,verovatno paralelne iz senke da imaju toliku moc da mogu pred ocima javnosti da tolike godine zenu predsednika drzati u izolaciji i neprimerenim uslovima. pre svega nije viteski.a viteskog nema od 44. od 90 zahtevi opozicije su bili pre svega pravna drzava.bez arbitrarnosti gde mocna funkcija i stvarna moc ili novac mogu muciti i ubijati protivnike. taj stil ponasanja se jos odrzao jer nije tranzicija zavrsena.totalitarnog u demokratsko.funkcija i novac mogu sluziti da se zaradi novac stekne strucni ugled a ne da se udovice i neistomisljenici sikaniraju i cine gradjanima drugog reda. to je nekulturno. zaradjenim novcem na funkciji se moze letivati po ostrvima kupiti auto a ne praviti privatni zatvori i ubijati.necivilizovano

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA