POTERA ZA KANTRIMENOM: Milićev posle gaženja Luke Jovanovića sakrio auto kod Zvezdarske šume?

S obzirom na to da je osumnjičeni Milićev posle nesreće krenuo ka Zvezdari, osnovano sumnjamo da se taj automobil nalazi negde u tom delu Beograda, a najverovatnije u blizini Zvezudarske šume - kaže šef odsedka za suzbijanje delikata na motornim vozilima PU Beograd

  • 28

Policija sumnja da je "mini-kantrimen" kojim je upravljao Marko Milićev u trenutku nesreće na Brankovom mostu, a u kojoj je ubijen Luka Jovanović sakriven u blizini Zvezdarske šume, rekao je Borislav Kovačević, šef odsedka za suzbijanje delikata na motornim vozilima PU Beograd!

Prema rečima Borislava Živkovića iz PU Beograd "mini-kantrimen" kojim je ubijen Luka Jovanović sakriven je u okolini Zvezdarske šume, jer, kako kaže, taj deo grada Milićev najbolje poznaje!

- Tokom potrage za "kantrimenom" pronašli smo tri takva modela automobila koji su ukradeni u Austriji. Oni su privremeno oduzeti i ispitujemo kako su dospeli do svojih sadašnjih vlasnika. S obzirom na to da je osumnjičeni Milićev posle nesreće krenuo ka Zvezdari, osnovano sumnjamo da se taj automobil nalazi negde u tom delu Beograda, a najverovatnije u blizini Zvezudarske šume - kaže Kovačević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Covek

    22. avgust 2014 | 09:28

    Au koje zamazivanje ociju javnosti! To je saobracajna nesreca sa smrtnim ishodom. Jako mi je zao porodice preminulog ali...Nije to jedini problem, trenutno se desavaju stvari za koje politicarima vise odgovara da narod ne zna i da pametuje oko toga gde se nalazi auto. Kao da je toliko bitno gde se nalazi auto! Premijer, ministar, zandarmerija, svi resavaju slucaj saobracajne nesrece. Ovo stvarno nema smisla!

  • Abrakadabra

    22. avgust 2014 | 08:58

    Pa nije Zvezdarska šuma šuma Amazona majku mu

  • stefa

    22. avgust 2014 | 09:11

    taj auto je to isto vece rastavljen u delove i tako je presao granicu nase zemlje i vise nikada i nece biti vidjen. sem ako mup ne uspe da ga sklopi po evropi :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA