ZAKLETVA BRITANKE KOJA JE PREŠLA U ISLAM: Biću prva žena koja je ubila američkog vojnika!

Kadija Dare je svetu upala u oči kad je na svom Tviter nalogu javno likovala zbog brutalnog ubistva američkog novinara Džastina Folija, zatim je okačila sliku svog četvorogodišnjeg sina sa automatskom puškom, i na kraju se zavetovala da će biti prva žena koja će ubiti "britanskog ili američkog teroristu"

  • 84

Kadija Dare je rođena u Engleskoj, i rasla je kao većina njenih vršnjaka u Britaniji, i imala sasvim normalno detinjstvo. Rođena je kao hrišćanka u Levišamu, južnom delu Londona. Tokom njenog odrastanja ništa nije moglo da ukaže da će uraditi to što je uradila.

Naime, Kadija upisuje koledž sa 18 godina i tada prelazi u Islam i počinje da posećuje muslimanski hram u Levišamu. Ne dugo posle toga počela je da nosi burku preko celog lica , i kaže da su je sugrađani zaustavljali na ulici sa porukom da se vrati u svoju zemlju, na šta bi ona odgovarala - Rođena sam tu iza ćoška.

Kadija se 2012. godine seli u Siriju, prethodno ugovorivši brak preko interneta sa muslimanskim džihadistom koji je živeo u Švedskoj - Abu Bakrom. Iz Sirije se obraća ljudima putem društvenih mreža i poziva ih da se pridruže njihovom cilju i "svetom ratu".

Ono što je posebno šokiralo svet je njeno javno likovanje nad brutalnim ubistvom američkog novinara Džastina Folija, gde kaže da se "Ujedinjeno Kraljevstvo verovatno trese od straha"i gde se zaklinje da će biti prva žena koja će ubiti "američkog ili britanskog teroristu".

Njen nalog na Tviteru je već postao zloglasan, a fotografija na kojoj njen četvorogodišnji sin Isa (što znači Isus) drži Kalašnjikov je već obišla svet.

Kao pripadnik radikalne islamske struje ona i dalje poziva na "sveti rat" i sa svojim suprugom nastavlja da vaspitava svoja dva sina u tom maniru. Kaže da njeni roditelji nemaju uvid u njen život, a kako je zamenila miran i perspektivan britanski život za život pun nasilja i mržnje, ostaće svima nejasno.

(Telegraf.rs / izvor: DailyMail.co.uk)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    23. avgust 2014 | 15:46

    Munjena osoba. Da ubija ili da joj jednog dana dete bude ubijeno umesto da živi svoj život kao što bi trebalo dete da živi. Dali ima tu još neko normalan bre...

  • Opasnost

    23. avgust 2014 | 17:50

    Muslamizacija celog sveta! Vrebaju plitkoumne i labilne licnosti koje preobrazavaju u takozvane muslimane! Kakav crni svet rat, teraju budale u smrt, dok se te glavesine smeju i trljaju ruke pd para! Samo budala moze da umisli da ce da ide kod boga samo zato sto se ubio zarad cilja koji je dobio od svog komandira! Dovoljno da im se kaze alah, oni se miniraju i dizu u vazduh. Sve u svemu plitkoumlje i neznalice koje ne vide dalje od nosa sta je sloboda! Ovo sve moze da eskalira do jos odredjne granice, a onda ce da ih sravne sa zemljom za svagda! Pa hvala bogu veci deo sveta je normalan i nece da se dozvoli ovo varvarsko ponasanje! Ko je bre njih ovlastio da sprovode bilo kakav zakon!? Sisao im muhamed pa odredio? Ko je pisao bibliju ili kur’an? Pa covek naravno. Samo sto je kod ovih muslimana tako obradjeno da im se ispira mozak da ce ici kod Alaha ako izvrse neki cilj, odnosno odredjeno ubistvo ili terorizam! Neces ici nigde osim ispod 2 metra zemlje ili u neku jarugu dok im vise ne trebas! Austrija je puna po-muslimanjenih nacija! Vehabija pogotovo! Pa im se zene sada setaju kao ninzde, umesto da zive kako su rodjeni! Nemojte ljudi stoga biti naivni i zivite zivot kako ste rodjeni! Ne zelim da nosim haljine jer sam musko! Volim zene i volim da popijem pivo ili nesto drugo sa prijateljima i to nece niko nikad da uskrati!

  • Darko

    23. avgust 2014 | 17:31

    Da vide i britanci sta su balije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA