RAT UŽIVO: Snimak izraelskog vazdušnog napada na Gazu (VIDEO)

Izrael upozorava da će napadi biti intenzivniji i skreće pažnju onima koji žive u blizini palestinskih odbrambenih položaja, da napuste domove

  • 16

Izraelska vojska izjavila je da su njihovi avioni danas pogodili još 20 ciljeva u Gazi, dok su palestinski militanti besprekidno ispaljivali rakete na njih iz svojih enklava. Prema saopštenju zdravstvenih službi u Gazi, pet osoba je izgubilo život.

Izrael upozorava da će napadi biti intenzivniji i skreću pažnju civilima, koji žive u blizini palestinskih odbrambenih položaja, da radi svoje bezbednosti napuste domove što pre.

- Sedeo sam u zatvorenom prostoru sa svojom ženom i decom, kada smo čuli strašnu eksploziju. Cigle su počele da nam padaju na glave, a kada smo pokušali da se izvučemo videli smo da su krenuli na nas i raketama. Izašli smo samo minut pre nego što je F-16 sravnio kuću - izjavio je jedan od stanovnika.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Euronews.com)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 666

    23. avgust 2014 | 17:07

    Humenitarna pomoc se osudjuje od strane rusa a jevreji mogu ubijat kolko hoce posto drze pola amerike.....to je taj fer plej sto decenijama gledamo od strane usa i eu......sotone

  • Bin Laden مسلم سني

    23. avgust 2014 | 21:49

    Mira @ Iz Mire Trista Jadi vire !!! Ehh jesi ti čista Miro mogu zamislit kada si se zadnji put okupala i očistila zadnjicu na ovih 30 'c stepeni !!!

  • Bin Laden مسلم سني

    24. avgust 2014 | 00:53

    Dr dare @ Nisi dugo DUVO nargilu i Čalmaša davno je to bilo prije stotinjak god doći će i to vreme Erdogan se vrće na stare Osmanske granice al sigurno i polahko vidjet će te ko će duvat obećajem ti !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA