NIJE SAMO POKAZIVAO MIŠIĆE: Čeda nakon polivanja uplatio donaciju, a ovako su mu zahvalili (FOTO)

Zdravstvena organizacija IMPI sa Floride na svom Tviter profilu zahvalila jr lideru LDP-a na uplaćenoj donaciji

  • 32

Nakon odgovora na Ledeni izazov, lider političke partije LDP, Čedomir Jovanović, ponovo je privukao pažnju žena, kao nekada kada su demonstracije vrvele od transparenata upućenih tada najpopularnijem studentu - "Čedo, oženi me!".

Tim povodom oglasio se LDP kako bi opovrgnuo govorkanja da je Jovanović iskoristio svetski popularni Ice Challange u svrhu svoje promocije.

Naime, nakon polivanja ledenom vodom usledela je i uplata na račun zdravstvene organizacije IMPI sa Floride.

Ovom donacijom je Jovanović zapravo pružio pravu podršku čitavoj akciji, ali i primer koji bi trebalo da sledi svako ko je u mogućnosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mister No

    24. avgust 2014 | 14:05

    Blago njemu kad ima. A kad se setim kako je u pocepanim starkama isao nekad. Nije ima ni za burek. A onda je usao u politiku. A mi koji smo tada imali pristojnu obucu sad idemo iscepani.

  • Cobi ns

    24. avgust 2014 | 14:07

    Čeda nije seljak i malograđanin!!

  • Brana

    24. avgust 2014 | 14:38

    Bolje da je uplatio svoje obaveze prema dobavljacima u Srbiji a ne da kupuje zdrave firme i sahranjuje ih kad uzme kredite na iste.Licno sam doziveo da je kupio firmu sa kojom sam saradjivao godinama i za 5 meseci je ta firma koja se bavi proizvodnjom kotlova dospela u blokadu koja je rasla velikom brzinom ,a zasto?Pa verovatno je kupljena da bi bila zrtvovana lao zirant za mnogo veci iznos kredita negi sto je ona placena,prosto,ajmo sad na Havaje da gnjuramo i da placamo lekice za male indijance,juhuuu dobar ja!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA