ZBOG FILMA?! Šestoro palo u nesvest, projekcija prekinuta, publika evakuisana (VIDEO)

Šest osoba se onesvestilo, a desetoro njih je izjavilo da se ne oseća dobro za vreme jedne scene u francuskom filmu "Mala kraljica"

  • 12

Šestoro ljudi se onesvestilo tokom projekcije kanadskog filma "Mala kraljica", La petite reine, koji je juče predstavljen u okviru Festivala frankofonskog filma u Angulemu, na jugozapadu Francuske.

Kako prenose lokalni mediji, šest osoba se onesvestilo, a desetoro njih je izjavilo da se ne oseća dobro za vreme scene u kojoj glavna glumica sebi ubrizgava krv i sredstva za dopingovanje.

Samo je jedna mlađa žena odvezena u bolnicu, dok su ostali pušteni kućama nakon što im je ukazana lekarska pomoć na licu mesta.

Projekcija filma je prekinuta, a gledaoci evakuisani iz sale iz predostrožnosti. 

"Mala kraljica", kvebeškog reditelja Aleksisa Duran-Broa, je sportska drama o biciklističkoj šampionki, koja žrtvuje sve radi slave, i njenom sunovratu kada se otkrije da se dopingovala.

Pogledajte trejler:

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • o 5

    24. avgust 2014 | 16:29

    Znači kada gledaju odsecanje glave i ubijanje to je ok a kada gledaju kako se neko dopinguje padaju u nesvest. Koji kr..enizam

  • Ikar

    24. avgust 2014 | 17:11

    Dobro da nisu gledali idiotluk od srpskog filma.

  • Jelisaveta

    24. avgust 2014 | 18:15

    Sve bi to trebalo ukinuti i vratiti igranke i prela!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA