Počela prinudna naplata 1,1 milijardu dinara duga za struju

Kako su rekli u EPS snabdevanju, prema raspoloživim podacima, proces prinudne naplate započet danas, teče prema planu. Prosečno potraživanje predato na prinudnu naplatu je oko 10.000 dinara po dužniku, dodali su u EPS snabdevanju

  • 29

Preduzeće EPS snabdevanje predalo je 103.826 predloga za izvršenje naplate duga za struju u ukupnom iznosu od milijardu i 100 miliona dinara.

Kako su rekli u EPS snabdevanju, prema raspoloživim podacima, proces prinudne naplate započet danas, teče prema planu. Prosečno potraživanje predato na prinudnu naplatu je oko 10.000 dinara po dužniku, dodali su u EPS snabdevanju.

Naveli su da su u postupku prinudne naplate angažovani izvršitelji prema sedištu poverioca EPS snabdevanja, kao što je i predviđeno zakonom.

- Angazovano je svih 75 izvršitelja sa područja Beograda. Svi izvršitelji dobili su podjednak broj predmeta - rekli su u EPS snabdevanju.

Dodali su da su izvršiteljima predati predmeti od početka rada EPS snabdevanja, 1. jula 2013. zakljucno sa novembrom 2013. godine.

- EPS snabdevanje od akcije prinudne naplate potraživanja očekuje poboljšanje naplata isporučene elektične energije i ujedno obavlja svoju zakonsku dužnost da ne dozvoli da potraživanja zastare - rekli su u tom preduzeću.

Istakli su da niko od dužnika nije pošteđen i da će se predmeti sukcesivno predavati izršiteljima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • eejjj bree

    25. avgust 2014 | 18:41

    Krenite prvo od vila na dedinju pa onda postepeno ka manje imucnijim pa da vidimo kako ce proci cela akcija

  • Милош

    25. avgust 2014 | 18:19

    Шта је са шиптара који не плачају струју?

  • Nn

    25. avgust 2014 | 20:21

    Jel naplacujete i na kosovu....prinudno???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA