SKANDALOZNO! Srpkinja ubila svoju bebu i dobila godinu dana kućnog zatvora!

Devetnaestogodišnja M.H. iz Subotice osuđena je na godinu dana kućnog pritvora zbog ubistva svog tek rođenog deteta. Prilikom izvršenja ovog krivičnog dela okrivljena je bila u stanju poremećaja izazvanog porođajem - izjavio je portparol Osnovnog suda u Subotici Danijel Kovač

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Moka
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • ...

    27. avgust 2014 | 23:25

    Ja sam majka djecaka od 17 mjeseci! Porod sam imala takav da su mi zivot jedva spasli! I dan danas od same pomisli na to sva se tresem ali bez obzira na tu traumu koju sam prosla ( znam da nisam jedina ) tog svog Andjela kada sam ugledala ti osjecaji, ta ljubav... za tako nesto ne postoje rijeci! Ne, ne volim ga ja ga prosto OBOZAVAM! Nosis ga 9 mjeseci ispod svoga srca, osjetis te pokrete... Ne, nije mi jasno kako neko tako nesto moze napravit?! Neduzno malo bice! Kazu da ta nije znala sta cini?! A sakrit tj. odnijet i bacit ga je znala? Za mene je to tesko ubistvo! Dozivotna i gotovo!

  • Sestrica :)

    27. avgust 2014 | 23:10

    Zato momci, sutra kad se ozenite i dobijete dete, pomazite svojoj zeni jer postpartalna(postporodjajna) depresija nastaje lako kod zena jer ona ne moze ili ne ume sama da se snadje oko deteta koje place, ono je gladno, zedno ili se upiskilo, ukakilo a ona pored svih tih obaveza jos ako mora da sprema kucu, kuva rucak, pere, pegla ves i uopste bavi se kucnim poslovima i takodje brine o detetu, postpartalna depresija lako nastane jer ne ume da smiri dete i u tom trenutku ona moze svasta da uradi da ga smiri, cak i ubije. Zato buduci ocevi ne budite lenji, ustanite nocu, pomozite zeni jer to je i vase dete!

  • Milos Zr

    27. avgust 2014 | 19:06

    EEEE,kakvi retardi ostavljaju komentare... Srbijo i treba da nestanes! Kakva bre post porodjajna depresija,ovo na dozivotnu robiju i kraj.. Jos malo pa ce i pms da bude olaksavajuca okolnost za ubistvo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA