BORBA NA ŽIVOT ILI SMRT: Napao je leopard, borili se 30 minuta!

Kada je potrebno, ljudi mogu biti neverojatno hrabri i snažni, a to pokazuje i slučaj 56-godišnje Indijke koja je u žestokoj borbi pobedila leoparda i to – srpom i lopaticom

  • 7

Kamla Devi, 56-godišnja Indijka, pokazala je veliku hrabrost i želju za životom u bliskom susretu s opasnim leopardom. Hrabra indijska seljanka se sa velikim predatorom borila čak 30 minuta, a na kraju je uspela da ga ubije i to uz pomoć alata s kojim je radila na zemlji – srpom i lopaticom.

Nesrećnu ženu leopard je napao dok je nosila vodu iz kanala prema usevima na kojima je radila. Vrebao ju je iz grmlja tako da uopšte nije mogla da ga vidi sve dok je nije napao.

- Nasrtao je neprestano na mene i dugo vremena smo se borili. Čvrsto sam držala srp i snažno sam se borila s njim. Ubila sam ga zahvaljujući srpu - rekla je Kamla indijskom CNN-u. Hrabra žena se trenutno oporavlja u bolnici jer je zadobila ozbiljne rane i izgubila mnogo krvi.

- Skupila sam hrabrost kako bih uzvratila napad. Obećala sam samoj sebi da mi ovo neće biti poslednji dan života - ispričala je medijima Kamla. Nakon napada hodala je skoro kilometar, a tek tada su je odvezli u bolnicu. Lekari su iznenađeni time što je hrabra žena uopće preživela napad ove divlje zveri.

Ubijeni leopard kasnije je pronađen na kraju sela. Ovo nije prvi slučaj u kome se divlja životinja opasno približila selu. U indijskim područjima leopardi, ali i neke druge divlje životinje, sve češće dolaze u sela u potrazi za hranom.

(Telegraf.rs / izvor: Telegraph.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA