MILIĆEVA DRUGARICA: Molila sam ga da zaustavi kola, ali on nije hteo!

Milica Novaković, osumnjičena da se nalazila u "kantrimenu" kada je Marko Milićev na Brankovom mostu usmrtio Luku Jovanovića, otkrila je da ima audio snimak nesreće na kome se čuje kako ga devojke, nakon nesreće, ubeđuju da zaustavi automobil

  • 46

U Trećem osnovnom tužilaštvu danas su duže od šest sati iskaz davale Tamara Bogdanović i Milica Novaković, koje su osumnjičene da su 25. jula, u trenutku kada je na Brankovom mostu "mini kantrimenom" udario Luku Jovanovića, bile saputnice Marka Milićeva.

Njihovo saslušanje bilo je zatvoreno za javnost, ali prema informacijama naših izvora one su delimično promenile iskaz i iznele nove detalje, posle čega im je Tužilaštvo ponudilo da skope sporazum o priznanju krivice i umesto na zatvorsku, budu osuđene na kaznu kućnog zatvora.

Tamara Bogdanović izjavila je danas tokom saslušanja da joj je Milićev pretio da nikom ništa ne sme da kaže.

- Marko je došao kod mene u Novi Sad i rekao mi: "Ne brini, kantrimena niko neće pronaći". Ranije nisam smela da kažem sve jer mi je Marko rekao da ni slučajno nikome ne pričam ništa o Brankovom mostu - rekla je ona.

Iako je ranije tvrdila da ne poznaje Milićevog kuma Bratislava Vesovića, koji je glavni osumnjičeni za pomaganje Milićevu u skrivanju dokaza, danas je priznala da ga je ipak videla kobne noći. Vesović se, prema informacijama iz istrage, sumnjiči da je Milićevu pomogao da sakrije automobil, koji do danas nije pronađen.

Na saslušanju, prema tvrdnjama našeg sagovornika, Tamara Bogdanović rekla je i da "sumnja da je automobil rastavljen u delove i prebačen u inostranstranstvo, jer joj je to rekao Marko Milićev pre nego što je pobegao iz Srbije".

Posle Tamare Bogdanović, saslušana je i osumnjičena Milica Novaković koja je prvi put istražiteljima pomenula da poseduje audio snimak nesreće, na kom se, kako je rekla, čuje kako one ubeđuju Milićeva da zaustavi automobil posle udesa, ali da on ne želi da stane.

Već sutra, kako je potvrđeno iz tužilaštva, dve devojke trebalo bi da budu izvedene na prepoznavanje Vesovića, dok će istraga početkom sledeće nedelje biti nastavljena saslušanjem roditelja pokojnog Luke Jovanovića, kao i ostalih svedoka nesreće u kojoj je mladić izgubio život.

Osim Bogdanovićeve i Milice Novaković, da su pomogli Milićevu osumnjičeni su i njegov kum Bratislav Vesović, kao i Dana Manevski, Bojana Petrović i Nikola Lepen koji su bili u vozilu. Među osumnjičenima je i taksista Saša Janković, koji je prevezao pomagače do Zvezdare

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeljko

    28. avgust 2014 | 21:44

    Ma da li je moguce da im ponude nagodbu i kucni pritvor,ljudi aman,mladi ljudski zivot je ugasen zbog necije bahatosti,kakav bre kucni pritvor da li ste normalni???

  • DD

    28. avgust 2014 | 19:39

    STOKO BEZ LJUDSKOSTI I MORALA. MAKSIMALNE KAZNE ZA UBISTVO I PRIKRIVANJE.

  • Vlada

    28. avgust 2014 | 19:32

    Strpati i nju u zatvor

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA