NIJE HRVAT UBIO KRALJA: Bugarski i makedonski zlikovac likvidirao Aleksandra u Marseju! (FOTO)

Vlado Černozemski je rođen u Bugarskoj, a borio se za oslobođenje Makedonaca od "srpskog jarma" i njihovo pripajanje svojoj zemlji. Povezao se sa ustašama, bio instruktor onima koji su trebali da izvrše atentat na našeg kralja, ali je odlučio da to ipak na kraju uradi sam

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Dobrila
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Kiril Panajotov

    17. oktobar 2016 | 07:23

    Tacno je&gt; "nije Hrvat", ali nije ni Bugarin. Sam za sebe u istoriji Balkana Vlado Cernozemski je kontraverzna licnost. Ustvari, radi se o 3 osobe koje se mesaju u razlicite konotacija (i za poebne potrebe dvevne politike). Vlado (Velicko) Georgijev - Makedonac - je rogen u selu Patrik izlegu Stipa i negotina na Vardaru. On ja pravi i jedini izvrsio atentat na kralja u Marseju. Nadimak mu je Cernozemski (crna+zemlja) koje je sam sebi uzeo kada se vratio u svoje selo Patrik i video ga u pepelu -crna zemlja. Bio je besan sto je selo zapaljeno tokom "oslobaganja" od jedne cete srpskih vojnika u Balkanskom ratu. Tolko se "radovao" tom cinu sto je obecao da mora licno da se zahvali kralju Aleksandru. Inace toa selo do danas nije obnovljeno - znaci u pravom je smislu "oslobogeno" od Turaka ali i od svog zivalja.

  • branka

    21. mart 2016 | 00:05

    kralj Aleksandar je bio tamnicar Hrvata i ostalih nesrpskih naroda ubio ga je Bugarin ,a vi Srbi opet iskrecete povijest pa ubio ga je četnik

  • Miki

    18. novembar 2014 | 16:04

    Ubica kralja Aleksandra Karđorđevića je Veličko Kerin zvani Vlade Makedonac, odnosno Vlade Šofer, član je bio (VMRO) koja je delovala pod pokroviteljstvom Bugarske, kasnije fašastički saradnik.Njega je Vančo Mihajlov pozajmio Paveliću kao oprobanog ubicu.Organizatori atentata kojima je suđeno u odsustvu i koji su osuđeni na smrt a to su hrvatski nacisti ili ustaše Kvaternik Eugen, Ante Pavelić i Perčević Ivan.Najnovija saznanja koja su otkrivena pre par godina nam otkrivaju da iza atentata na kralja Aleksandra stoji Kominterna.Nešto kasnije ,nastaje komunističko ustaški sporazum:"Budak Pijade".Arhivirano u SANU arhiva đenerala Nedića.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA