OTELI GA RODITELJI - JEHOVINI SVEDOCI: Teško bolesni mališan najzad pronađen u Španiji!

Policija je tragala za dečakom od četvrtka, kada su ga roditelji, članovi Jehovinih svedoka, bez dozvole odveli iz Opšte bolnice u Sauthemptonu, gde je smešten jer boluje od teškog oblika tumora na mozgu

  • 13

Ašja King, petogodišnji teško oboleli dečak iz Velike Britanije, za kojim je policija tragala pošto je odveden iz bolnice bez saglasnosti lekara, pronađen je u Španiji, zajedno sa svojim roditeljima, saopštila je juče britanska policija.

Na sajtu policije navedeno je da se dečak, koji boluje od tumora na mozgu, nalazi u Španiji s majkom i ocem.

Policija je tragala za dečakom od četvrtka, kada su ga roditelji, članovi Jehovinih svedoka, bez dozvole odveli iz Opšte bolnice u Sauthemptonu, gde je smešten jer boluje od teškog oblika tumora na mozgu.

Prema jučerašnjim saopštenjima, dečak i njegovi roditelji poslednji put su viđeni u Francuskoj, a tužilac te zemlje rekao je da su vlasti pokrenule istragu o mogućoj otmici i "neispunjavanju roditeljskih dužnosti".

Iz pres službe Jehovinih svedoka je saopšteno da ne postoje naznake da su roditelji odveli dete iz bolnice iz verskih ubeđenja.

Jehovini svedoci prihvataju medicinsku pomoć, ali veruju da Biblija zabranjuje pojedine tretmane i često odbijaju da prime transfuziju krvi.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    31. avgust 2014 | 13:37

    Ja ne znam koju Bibliju oni citaju, Biblija ne zabranjuje apsloutno nista cime se ljudi bave na posten nacin sa namerama da se nekome pomogne.

  • Milenko

    31. avgust 2014 | 13:03

    Pres sluzba jehovnih svedoka? Cak i to imaju?! Uzas!!!!

  • Inspektorica

    31. avgust 2014 | 12:41

    O mukica kako je sladak...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA