U Srbiji nestane godišnje grad od 30.000 ljudi, a država priznaje samo četvoro dece!

- Činjenica je da smo mi siromašna zemlja, ali je nepravda da dečiji dodatak dobije samo četvoro dece, a da za ostalu nema ničega. Smeta mi što se na svakom koraku saplićemo o upozorenja da nas je sve manje, da izumiremo, a što zakonima radimo suprotno od stimulisanja rađanja i veće brojnosti familija - kaže Vitomir Nikitović, predsednik Udruženja "Dete četiri plus"

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika DD
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • cc

    02. septembar 2014 | 01:00

    Uobicajeno je da vidim ove romkinje koje jedva da imaju 20 godina a vec imaju po 4 dece, a ove nase tek u 30 godinama pa jedva da imaju po dva deteta stalno neki izgovori od nasih zena nema od njih nista, to me malo podseti imam nekog prijatelja koji se ozenio albankom on je naravno srbin i izrodila mu je 3 deteta, a imam isto brata koji koji je ozenjen naravno srpkinjom rodila mu je jedno dete i nezeli vise, kao razlog nece da trpi zbog obaveza i drugih stvari iako dobro finajsijski stoje i imaju firmu ma stalno imaju izgovire ove nase zene

  • Li Osvald

    01. septembar 2014 | 15:39

    Ma ljudi ova drzava- a ne vode je Turci nego Srbi- ne zna vola da ubode , a kamoli da uradi nesto dobro! Pa ko normalan ( osim neprijatelja) moze da predlozi, a pogotovu unese u zakon odredbu da se posle cetvrtog deteta ne placa deciji dodatak? I to kada svi pokazatelji govore o zabrinjavajucem padu nataliteta i nestajanju citavih gradova za manje od decenije. Ne treba nama veca i bolje obucena zandarmerija da " brani srpski narod". Pored ovakve politike zastite porodice ,veci neprijatelj nam nije potreban ...

  • Gaga

    01. septembar 2014 | 12:29

    E eto a svi ste prije neki dan osuli paljbu po onim ljudima sa jedanaestoro djece!Sad' hocete veci natalitet!Ovi sto mogu da izdrzavaju djecu nece gospoda vise od jedno-dvoje ovi sto ne mogu Bog im da pa ih niko ne vidi jos svako da sebi za pravo da sudi sta ce im tolika djeca!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA