POSLEDNJA VEST: Marko Milićev uhapšen u Kini?!

Lice za koje se sumnja da je ubio Luku Jovanovića na Brankovom mostu locirano je i uhapšeno u Kini

  • 45

Marko Milićev osumnjičen da je 25. jula na Brankovom mostu "mini-kuper kantrimenom“ oborio i usmrtio Luku Jovanovića (21), najverovatnije je uhapšen u Kini, saznaje Telegraf.

Kako nezvanično saznajemo, istražni organi uspeli su da lociraju lice koje liči na ubicu Luke Jovanovića u centralnom delu ove azijske zemlje. Kineska policija obavestila je ministra unutrašnjih poslova Srbije Nebojšu Stefanovića da je privela lice koje podseća na Milićeva.

Stefanović će u 18.45 u Palati Srbije održati konferenciju za novinare, kada će i saopštiti da li je uhapšeno lice ubica Luke Jovanovića.

Milićev je 10. avgusta s beogradskog aerodroma "Nikola Tesla“ otputovao u Istanbul, odakle je nestao već 13. avgusta. Utvrđeno je da je on iz Turske odleteo za Hongkong, odakle je otišao u centralnu Kinu. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rodeo

    1. septembar 2014 | 16:51

    eto uhvatili ste ga da vidim da li ce te i ubicu devojcice mitrovica osuditi ili on ima tatu a ovaj je krimos obojica su pobegla i nisu pomogla

  • Boki

    1. septembar 2014 | 18:00

    Koja Kina covece? Svi krimosi se kriju u Kolumbiji, Meksiku i tako to. Otisao su tamo gde se razlikujes od svih, ko da si sakrio kravu medju ovcama.

  • Dalmatinac

    1. septembar 2014 | 16:41

    E sad prdekana i milina dosta si uzivao po splavovima i sa sponzorusama!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA