KASTRO OSUO PALJBU: NATO liči na naciste!

- Mnoge ljude zaprepasti kad čuju izjave nekih evropskih portparola NATO-a, koji govore sa stilom i izrazom lica poput nacističkih SS odreda - naveo je bivši kubanski predsednik

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Dule
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • NL

    03. septembar 2014 | 23:48

    Ovi placenici sto lupaju minuse, nisu ni svesni zasto to rade. Secate se Cegevare. Secate se revolucije. Kuba je se uvek borila za slobodu svoje zemlje i svog naroda. Nazalost dozivila je takvu sudbinu da je bila pod endbargom, koja i dansdan traje. Moj komentar nema nikakve veze sa Komunizmom ili Rusijom. Za mene licno Kuba je jedna prelepa i uredjena drzava. Kanadjani i gradjani zapadne Evrope su najveci posetioci KUBE. Sada Vi placenici lupajte minuse. ...

  • NL

    02. septembar 2014 | 23:31

    Viva Fidel Kastro, Viva Kuba. Vi ste u pravu. Nazalost mnoge drzave su se ogranicele i samo gledaju svoj ineres. Vama licno zelim mnogo zdravlja u Vasaoj lepoj drzavi, kao i svim gradjanima KUBE. ZIVELI, VIVA KUBA. Ziveo Fidel Kastor, zivela KUBA i svi njeni gradjani.....

  • Vatro Marx

    02. septembar 2014 | 20:05

    Que vive nuestro FIDEL, tako kažu narod Južne Amerike. Divim se ovim državama Južne Amerika, žive u dosta teškoj situaciji složni su i ne dozvoljavaju da im Sjedinjene Američke Drzave ni blizu da pridju" los gringos",jer poznaju dobro njihovu polititiku.Ulazu veliki novac da bi pobunjenici svrgnuli predsjednika Venecuele Maduro koji je naslijedio pokojnog Hugo Chaves (Čaves) najveći prijatelj Fidel Castro (Kastra) pošto Venecuela ima dosta crnog zlata a druge države ne dopuštaju ni slučajno da "los gringos" udaju jer onda bi bili pravi robovi.To je primjer svima nama Slavenima koji smo bili na pravom putu.Nažalost NATO i SAD naneli su nam velike gubitke a najviše ljuske živote. Pojedini žele da suradjujemo sa najvećom kriolocnom bestijom. Južna Amerika i njihov otac FIDEL ima to sve pred ocima i kaze solo UNION i nada mas ( samo ujedinjeni i nista više).

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA