Cene hrane neće rasti

Kako je istakla ministarka poljoprivrede, stanje useva je odlično, očekuju se dobri prinosi što garantuje stabilnu ponudu na tržištu, kao i stabilnu cenu

  • 17

Ministarka poljoprivrede Srbije Snežana Bogosavljević Bošković rekla je danas da neće biti poskupljenja hrane.

- Stanje useva je odlično, očekujemo odlične prinose svih ratarskih useva, i to nam garantuje stabilnost ponude na tržištu, a time i stabilnost cene - rekla je ministarka za Radio-televiziju Srbije (RTS).

Ona je kazala da se očekuje 600 miliona tona ratarskih kultura, od kojih najviše šećerne repe i soje. Takođe,Bogosavljević Bošković je istakla da je rok za podnošenje zahteva za subvencionisane kredite za poljoprivrednike produžen za dva meseca, do 1. novembra, jer ima mnogo zainteresovanih.

- Mi želimo da što većom produktuvnošću ostvarimo što bolje ekonomske rezultate - ukazala je ministarka poljoprivrede.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Александр Паламудов

    3. septembar 2014 | 11:56

    Nece rasti. Imamo puno poverenje u premijera i vladu. Ko drukčije kaže taj kleveće i laže. To što su cene promenjene na više ne znače da rastu. To je samo iluzija brojki. U stvari mi na taj način štedimo jer EU nema alternativu.

  • Miki

    3. septembar 2014 | 11:24

    Super nego neka mi onda ministarka objasni kako je ulje do juce kostalo 98 dinara 1 litar a sad kosta 112 din?, ja sad stvarno se ne razumem dal je to poskupljenje -_-.

  • Aleksandar

    3. septembar 2014 | 11:51

    Cim struja skoci eto nama i poskupljenja hrane....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA