MISLIO DA SU CARINICI SLEPI: Natrpao cigarete do vrha i hteo da pređe granicu (FOTO)

U vozilu je pronađena velika količina cigareta sa markicama Ministarstva finansija Crne Gore čija je vrednost procenjena na oko 32.000 evra

  • 31

Carinici na graničnom prelazu Metković u Hrvatskoj u automobilu marke Opel Zafira, kojim je upravljao 36-godišnji muškarac iz Osijeka, pronašli su i zaplenili veliku količinu cigareta, čija je vrednost procenjena na oko 32.000 evra.

Naime, carinici su automobil sa nemačkim registarskim oznakama uočili kada je na nedozvoljen način prelazio granicu iz pravca Bosne i Hercegovine u Republiku Hrvatsku, nakon čega su ga zaustavili.

U vozilu je pronađena velika količina cigareta sa markicama Ministarstva finansija Crne Gore, zbog čega su posumnjali da je u pitanju šverc.

Prema nalogu Županijskog suda u Dubrovniku, obavljen je pretres automobila u kom je pronađeno ukupno 891 boks cigareta, ukupne vrednosti oko 32.000 evra, a daljom pretragom su pronađene i dve registarske oznake Bosne i Hercegovine.

Istraživanjem kriminalističke policije utvrđeno je da su cigarete bile namenjene ilegalnom tržištu u Hrvatskoj, kao i to da je osumnjičeni radi sigurnijeg prolaska kroz ovu državu skinuo registarske tablice Bosne i Hercegovine i stavio nepostojeće nemačke.

(Telegraf.rs / Izvor: dubrovacki.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Drina bez filtera

    4. septembar 2014 | 15:36

    Ima li Drine bez filtera

  • toplistanadrealista

    4. septembar 2014 | 19:25

    To pali samo sa golfom 2!

  • stojan protic

    4. septembar 2014 | 21:03

    Meni nije jasno kako su uspeli da nadju cigarete ? Mislim bas ih je dobro sakrio? A u ostalom ovo nije sverc vidi se da je za licnu upotrebu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA