Slika koja je uznemirila Srbiju: Zbog nemara lekara, dečak u bolnici zadobio opekotine! (FOTO)

Majka dvogodišnjeg dečaka objavila je sliku koja prikazuje povrede koje je njen dečak zadobio prilikom boravka u jednoj dečjoj beogradskoj bolnici. Povrede su nastale zbog nepažnje medicinskog osoblja, ali je na kraju, umesto objašnjenja, dobila samo izgovore

Nemar dece najviše boli, a dokaz tome su mnogobrojni komentari ogorčenih ljudi na fotografiji koja je danas bila najkomentarisanija na društvenoj mreži Fejsbuk.

Naime, majka dvogodišnjeg dečaka je objavila sliku koja prikazuje povrede koje je dečak zadobio prilikom boravka u jednoj dečjoj beogradskoj bolnici.

Na uznemirujućoj fotografiji vidi se dete koje ima velike opekotine u predelu vrata koje su po rečima majke, nastale usled nepažnje medicinskog osoblja.

Ogorčena majka je navela da da je dečak doveden u bolnicu zbog visoke temperature i pojačanog sekreta, nakon čega je preuzela dete iz bolnice i doživela šok videvši povrede na svom detetu.

Da situacija bude još gora, dečakova majka je naglasila da joj je medicinsko osoblje prećutalo o novonastalim povredama deteta, kao i da je umesto objašnjenja šta se zaista dogodilo, dobila mnogovbrojne izgovore.

(Mihajlo Pavić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djole

    4. septembar 2014 | 16:13

    Нико не би изашао из болнисе док не објасне немили догађај!

  • Anonimus iz unutrasnjosti

    4. septembar 2014 | 19:02

    E kada bi vi znali ko je sve doktor,koliko tu ima kupljenih diploma,zinuli bi ste svi!Medicina je biznis postala,doktori rade uz dogovore sa farmaceutima.Polovina hirurga je korumpirano,abortusi se rade nocu,van protokola,nocna smena izgleda kao javna kuca.Nemate vi narode pojma ni 5% od realnosti u zdravstu.Stanje je sramotno i katastrofalno,da se najblaze izrazim.

  • bane

    4. septembar 2014 | 16:10

    Ja sam lekar. Molim Vas da napišite koja je ustanova u pitanju i od čega je dete bolovalo, jer ovako ovo mogu biti i laži (slika preuzeta od nekud i sl.) A i zanime me da znam koje su mi to kolege? Ja za svojih 20 godina rada nisam ovako nešto sreo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA