PUTIN BERLUSKONIJU: NATO ne može da zaustavi moje carske ambicije!

Nekadašnji premijer Italije Silvijo Berluskoni ponudio se da bude medijator između Kremlja i Zapada a u vezi sa krizom u Ukrajini. Polse razgovora sa Putinom, Berluskoni je izjavio da je ruski predsednik veoma odlučan u svojim namerama

  • 77

Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je svom prijatelju Silviju Berluskoniju da NATO ne može da ga zaustavi u svojim carskim ambicijama, prenosi Dejli mejl.

Ta vest se pojavila kao odgovor na upozorenje NATO saveza u kome se kaže da se oko 3.000 ruskih vojnika zajedno sa nekoliko stotina tenkova nalazi u Ukrajini.

Nekadašnji premijer Italije Silvijo Berluskoni ponudio se da bude medijator između Kremlja i Zapada a u vezi sa krizom u Ukrajini, javljaju italijanski mediji. Polse razgovora sa Putinom, Berluskoni je izjavio da je ruski predsednik veoma odlučan u svojim namerama.

- Ja ne mogu biti zaustavljen - citirao je Berluskoni reči Vladimira Putina.

Podsetimo, Putin je nedavno rekao da su ruske oružane snage, uz podršku nuklearnog arsenala, spremne da se suprodstave svakoj vrsti agresije. On je napomenuo da je Rusija daleko od nekog većeg konflikta, ali da je spremna u svakom trenutku da odbije bilo kakav vid agresije.

- Naši partneri bi trebalo da shvate da je najbolje ne kačiti se sa nama. Hvala Bogu, mislim da niko i ne pomišlja da uđe u sukob velikih razmera sa Rusijom. Želim da vas podsetim da je Rusija jedna od vodećih nuklearnih sila, naglasio je nedavno ruski predsednik - rekao je Putin.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rama iz ciriha

    4. septembar 2014 | 21:07

    Jasam juce rekao daje Putin nenormalan i sizofren u 21 veku hoce da ratuje i to sa celim svetom. Toje samo ludilo ja mislim samo jos malo sve dok svet stavla sankcije i blokira Rusiju tad Rusi sami ima ne daga obore nego daga pojedu videcete uskoro izvinite ali sve do sad u svetu diktatori su ubijeni a zao mije tih nevinih ljudi koji ce da ispastaju ni krivi ni duzni hvala

  • DD

    4. septembar 2014 | 21:32

    JASNO I GLASNO. ČISTO. BEZ MULJANJA. PA NATO . IZVOLITE. HOĆETE RUSKO BOGATSTVO. ? SIBIR. BAJKAL. JELI. OLOŠU. ???

  • Pravda

    5. septembar 2014 | 06:34

    Putin je bre veoma glup covek izazivat ceo svet protiv sebe ? Pa to moze samo psihopata kp putin treba mu hitno lecenje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA