Investicije i nova radna mesta u Zaječaru

U posetu gradu stigli su i Srđan Đoković, Branki Miljković i Veselin Jevrosimović gde će razgovarati o potencijalnim investicijama i otvaranju novih radnih mesta

  • 77

Školskim časom posvećenim oslobođenju Zaječara u Drugom svetskom ratu, danas je počeo program obeležavanja 7. septembra - Dana grada Zaječara.

U posetu gradu stigli su i Srđan Đoković, Branko Miljković i Veselin Jevrosimović. Oni će sa predsednikom Skupštine grada Zaječara, Sašom Mirkovićem razgovarati o potencijalnim investicijama i otvaranju novih radnih mesta, a povodom obeležavanja dana ovog grada.

Centralna proslava je sutra kada će biti dodeljena priznanja grada najistaknutijim pojedincima i organizacijama i obeležen završetak i početak novih infrastrukturnih radova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Li Osvald

    6. septembar 2014 | 01:59

    Da mozda ovih dana nisu izbori u Zajecaru ili okolini?

  • Milos

    6. septembar 2014 | 08:16

    Muka mi je od ovih! INVESTICIJE, NOVA RADNA MESTA! stvarno smo ovce ili neki od nas.

  • Aleksandar

    6. septembar 2014 | 08:07

    Mirković ptistojno ne ume čak i da se slika! Šta vi ljudi tražite sa njim? Vi kao nemate pojma ko je i šta je Mirković? Jeste li u tom Beogradu sreli neku osobu koja je sa njim radila i ima lepu rec o njemu? U Boru ne žele da čuju za njega jer je u dugove ostavio sve firme koje je koalicionim sporazumom dobio na upravljanje, a sad iako dete iz borskog sela, glumi najvećeg zajecara! Ko je ovde lud?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA