Bivši pripadnik vojske prodao bombe kojim je ubijen sudija!

Nakon ubistva predsednika Opštinskog suda u Knjaževcu Dragiše Cvejića (47) , pronađena je još jedna istovetna bomba, na kojoj je, istragom koja je pokrenuta nedavno, pronađen DNK profil, za koji je ustanovljeno da pripada bivšem pripadniku specijalnih jedinica Vojske Srbije, Vladimiru A. (33)

  • 9

Zaječarska policija uhapsila je Vladimira A. (33), bivšeg pripadnika specijalnih jedinica Vojske Srbije, zbog sumnje da je prodao tri bombe kašikare, od kojih su dve iskorišćene za ubistva predsednika Opštinskog suda u Knjaževcu Dragiše Cvejića (47), koje se desilo 21. marta 2008. i ubistvo Radice Lukić (57), supruge Velimira Lukića, bivšeg predsednika Prekršajnog suda u Knjaževcu.

Nakon ubistva sudije Cvejića, pronađena je još jedna istovetna bomba, na kojoj je, istragom koja je pokrenuta nedavno, pronađen DNK profil, za koji je ustanovljeno da pripada Vladimiru A.

Vladimir A. negira da je prodao bombe kojim su izvršena ubistva, kao i da ne zna kako je njegov DNK završio na bombi, zbog čega će biti podvrgnut poligrafskom ispitivanju.

Vladimir A. je uhapšen i određen mu je pritvor od 30 dana. Za ubistvo sudije Cvejića i Lukićeve okrivljen je Ljubiša Tošić (71), iz Knjaževca, koji je proglašen neuračunljivim.

(G. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srb

    7. septembar 2014 | 12:52

    Kakav zakon ....takva i drzava..izvrsis dvostruko ubistvo i proglase te neuracunljivim....toliko.

  • русиа

    7. septembar 2014 | 13:07

    "Судија Корнелоне је убивен са тону динамита"

  • jv

    7. septembar 2014 | 13:47

    Ma kakav poligraf...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA