MISTERIJA REŠENA NAKON 126 GODINA: Ovo je Džek Trbosek, pravo ime bilo mu je Aron Kosminski! (VIDEO)

Do sada je bilo raznih teorija o identitetu ozloglašenog serijskog ubice, koji je u Londonu počinio stravična ubistva. Međutim, šal koji je pronađen na jednoj od žrtava, analiziran je modernim forenzičnim tehnikama i na tom šalu je pronađen i DNK Kosminskog

  • 23

Nova DNK analiza dovela je stručnjake do imena ozloglašenog serijskog ubice. Tvrde da su najsigurniji do sada ko je počinio stravična ubistva u Londonu pre 126 godina.

Svetski poznati stručnjak za DNK tvrdi da je Džek Trbosek bio poljski imigrant Aron Kosminski. On je bio jedan od šest glavnih osumnjičenih u istorijski poznatoj misteriji ubistava, piše Dejli mejl. Pravi identitet Džeka Trboseka, koji je sejao smrt ulicama Londona krajem 19. veka, bio je misterija decenijama i izvor mnogih teorija, a stručnjaci kao nikada do sada nisu sigurni u njegov pravi identitet.

Do sada je bilo raznih teorija o njegovom identitetu, a priča o najmisterioznijem serijskom ubici u istoriji i danas je intrigantna forenzičnim stručnjacima. Šal koji je pronađen na jednoj od žrtava, analiziran je modernim forenzičnim tehnikama.

Otkriveno je da se na njemu, osim njenog DNK, nalazio još jedan - ubicin! Taj je trag bio dovoljan da se detaljnom analizom dođe do izuzetnog traga koji je istražitelje doveo do imena Arona Kosminskog.

Dr Džeri Louhelajnen koji analizira istorijska mesta zločina, uporedio je DNK sa šala s DNK rođaka žrtve, kao i rođaka osumnjičenih. To ga je dovelo do Kosminskog. Za brutalna ubistva u siromašnim četvrtima Londona bilo je osumnjičeno 100 osoba.

Trbosekove žrtve bile su prostituke. Prvo im je prerezivao vrat, a potom sakatio njihova tela. Više o ovom slučaju pročitajte OVDE.

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BOZA ZEMUNAC

    7. septembar 2014 | 15:38

    Kakav uspeh policije

  • Vasa

    7. septembar 2014 | 15:39

    Da, to je sigurno neki ludi Rus uradio. A to je otkriveno bas u jeku histerije protiv "zlikovaca" Rusa. Neverovatno dokle idu.

  • Malis

    7. septembar 2014 | 16:24

    Sad ga uhapsite

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA