Progovorila Milićeva saputnica iz "kantrimena": Nismo bili svesni da smo pregazili Luku!

Bojana Petrović je na saslušanju u tužilaštvu potvrdila da je "za volanom "kantrimena" bio Milićev, kada je osetila udarac, ali da je ona bila ubeđena da su udarili samo u automobil". Da je bila u automobilu koji je usmrtio Luku, rekla je, shvatila je tek kasnije, kada je videla u medijima

  • 29

Bojana Petrović, saputnica Marka Milićeva u "mini kantrimenu" kojim je usmrtio Luku Jovanovića saslušana je danas u Tužilastvu. Petrovićeva, koja se do sada branila ćutanjem, navodno je detaljno govorila o tome da nije bila svesna da su na Brankovom mosu udarili čoveka.

- Potvrdila je da je za volanom "kantrimena" bio Milićev, kada je osetila udarac, ali da je ona bila ubeđena da su udarili samo u automobil. Da je bila u automobilu koji je usmrtio Luku, rekla je, shvatila je tek kasnije, kada je videla u medijima. Dodala je i da se oseća krivom - kaže nas sagovornik.

Bojana Petrović, kako kaže, pravdala se da policiji ni tada nije prijavila šta se dogodilo, jer se plašila Milićeva. Marko Milićev danas nije priveden sudiji za prethodni postupak. Očekuje se da njegovo prvo saslušanje bude obavljeno sutra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ja

    8. septembar 2014 | 12:53

    Ma kako da ne, pa zasto su onda presli u taxi, a auto sakrili.

  • Hmm

    8. septembar 2014 | 12:40

    Dajte ljudi smesni ste vise... koliko ih je na kraju bilo u tom kantrimenu? Da nije on ipak vozio neki mini bus??

  • Struja

    8. septembar 2014 | 13:27

    Za koji dan..zaboravit ce se NAZALOST kao i ubica djevojcice Tijane..a opet ZASTO se UBICAMA pruza ovolika paznja medija i u neku ruku ispadaju kao heroji a ne kao ubice...Sama pratnja policije sa aerodroma izgleda kao iz nekih akcionih filmova..Kao da se radi o vise osoba a ne o jednom obicnom narkomanu koji je SITNA RIBA dok one prave i dalje plivaju slobodno i bave se poslovima gorim od ovoga..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA