ŠOKANTNO OTKRIĆE: Najveći seks simbol svih vremena Merilin Monro je bila lezbejka?

Jedna od najpoznatijih i najpoželjnijih žena imala je aferu sa profesorkom glume. O tome koliko su se volele svedoče navodi koji su nedavno dospeli u medije

  • 24

Jedna od najvećih seks simbola ikada Merilin Monro imala je lezbejsku vezu sa Nemicom Natašom Lites, profesorkom glume. One su živele kao partnerke pune dve godine, od sedam koje su provele sarađujući zajedno.

Monroova je bila udata tri puta, ali je navodno priznala da je flertovala  sa Džoan Kroford, Marlen Ditrih, kao i Barbarom Stenvik sa kojima je sarađivala. Naravno poznate su njene afere sa Marlon Brandom, Frenkom Sinatrom, Džonom i Bobijem Kenedijem.

Merilin Monro jednom se poverila svom dobrom prijatelji Tedu Džordanu i saopštila mu da ona i Litesova imaju seksualne odnose.

Čitavu priču oko njihove veze pokrenula je aktuelna aukcija na kojoj su izložene farmerke poznate zavodnice zajedno sa pismom gospođice Lites. Iako se u pismu ne pominju detalji njihove veze, Litasova je pojedinosti otkrila u poslednjem intervjuu koji je dala 1962. godine, neposredno pred smrt.

- Zašto da ne? Seks je nešto što radite sa ljudima koji vam se sviđaju. Šta ima loše u ovom potpuno prirodnom činu? - odgovorila je Monroova na pitanje o odnosu sa Litesovom.

Nemica je istakla da je Merilin upoznala kada joj je bilo 20 godina, kao i da ona uopšte nije bila lepa u tom periodu,

- Plašila se svega. Uopšte nije pričala, nije otvarala usta - rekla je profesorka i dodala da je glumica uvek šetala gola po domu koji su delile, ipak nagovestila je da je uprkos tome bila veoma nesigurna.

- Plašila se da se odrekne svega po čemu je bila popularna: seksipila, haljina, šminke i filmova. A razlog tome je bio što je mislila da nema ništa da pruži osim seksi izgleda. A najveći apsurd je upravo to što je ona mrzela seks- rekla je Litesova.

Nataša, koja je umrla od raka 1964. godine, rekla je da je njihova bliskost bila je nemerljiva. Na snimanjima su često provodile većinu vremena zajedno, držeći se za ruke.

- Gospođica Lites me je činila slobodnom. Dala mi je ravnotežu i naterala me da razumem život. Njoj dugujem sve - rekla je svojevremeno Merilin.

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    8. septembar 2014 | 15:22

    Ma da. Svi su homoseksualci. Bolje pišite koji poznati nisu homoseksualci, valjda ima neki?

  • miki011

    8. septembar 2014 | 15:28

    Šta je tu čudno?Volela zena i Jedno i Drugo....pametna!!!

  • Bubamara

    8. septembar 2014 | 15:47

    Ja jednu stvar ne razumem. Jel to postalo in biti homoseksualac?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA