Pomagačima iz "kantrimena" tužilaštvo ponudilo kućni pritvor

Tamari Bogdanović je ponuđena najveća kazna od deset meseci, zatim Bojani Petroviić od devet meseci, dok je sedam meseci ponuđeno Milici Novaković, Dani Menvskoj, Nikoli Lepenu, i Saši Jankoviću

  • 23

Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu ponudilo je sporazum o priznanju krivice za šestoro osumnjičenih da su pomogli Marku Milićevu, nakon što je pregazio Luku Jovanovića.

Sporazum je ponuđen svima sem vozaču Marku Milićevu i njegovom kumu Bratislavu Vesoviću, koji mu je najviše pomogao sakrivši sa njim automobil “kantrimen”. Kazne koje su ponuđene se kreću u rasponu od sedam do deset meseci kućnog zatvora za nanogicom - elektronskim nadzorom, piše "Blic". 

Tamari Bogdanović je ponuđena najveća kazna, zatim Bojani Petroviić od devet meseci, dok je sedam meseci ponuđeno Milici Novaković, Dani Menvskoj, Nikoli Lepenu, i Saši Jankoviću, piše Blic.

Tužilaštvo je ponudilo odbrani i osuminjčenima kazne, koje veće nego što se izriču obično u sudskoj praksi, naročito imajući u vidu da ovi osumnjičeni imaju zakonom propisanu olakšavajuću okolnost da nisu ranije osuđivani.

Osim toga tužuilaštvo bi ukoliko osumnjičeni prihvate dobilo priznanje krivice što bi olakšalo dokazivanje u slučaju Milićeva i njegovog kuma, a znčajno bi ubzalo postupak jer bi umesto osmoro njih dvojca bili na optuženičkoj klupi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srdjan

    9. septembar 2014 | 14:25

    Covek kad udari psa stane da vidi jel dobro. A ovi nisu stali zbog momka nego su se krili i onda kad su otkriveni sad im je zao? Laganica za saucesnike 20godina a za ubicu 40 i to bez prava pomilovanja!

  • V1.1

    9. septembar 2014 | 14:06

    Sramota je vise ziveti u ovoj banana drzavi

  • ii

    9. septembar 2014 | 13:42

    Samo kucni ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA