STRAVIČNO: Četvoro dece izgorelo u požaru štiteći jedno drugo! (VIDEO)

Požar je počeo oko pola 4 ujutru, tela dvoje dece pronađena su u dnevnoj sobi, dok je najstarija Karlisa Koleman pronađena u ormaru, ležeći preko tela jednog od mlađe dece, pokušavajući da ga svojim telom zaštiti od plamena

  • 3

Požar u američkom gradu Čikagu izbio je u zoru na drugom spratu zgrade i velikom brzinom se proširio na ostatak građevine. Vatrena stihija odnela je živote četvoro dece.

Poginule su Karlisa Koleman (15), Karlvon Kark (13), Šemeron Koleman (11) i Irena Smit (7), saopštio je patolog oblasti Kuk.

Požar je počeo oko pola 4 ujutru, tela dvoje dece pronađena su u dnevnoj sobi, dok je najstarija Karlisa Koleman pronađena u ormaru, ležeći preko tela jednog od mlađe dece, pokušavajući da ga svojim telom zaštiti od plamena, izjavio je portparol vatrogasaca Čikaga Lari Lengford.

Majka stradale dece je sa svojim partnerom skočila sa trećeg sprata, i nalazi se u kritičnom stanju.

- Kad sam ih videla na trotoaru bez dece, znala sam da su deca mrtva - kaže njihova komšinica s drugog sprata Darlin Džons (31), čija je ćerkica preživela, ali je teško povređena.

Oko 50 stanara uspelo je da pobegne iz paklene zgrade. Svi povređeni zbrinuti su u obližnjem Medicinskom centru "Hristovi zagovornici".

(Telegraf.rs / izvor: chicagotribune.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Niko

    9. septembar 2014 | 16:50

    "skocila sa svojim partnerom" koji bre partner, zeno bozija, prvo deciji zivoti pa tek onda tvoj !!

  • Volim jednog zutog...

    9. septembar 2014 | 22:52

    Dobro je da se ona ćurka spasila!Fuj!I za sta ce sad' da zivi za partnera?!Cccc e sto bar ne slomi noge skot?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA