JEZIVA TRAGEDIJA: Cela porodica pronađena mrtva! (VIDEO)

Deca stara deset, osam i šest godina su pronađena sa prostrelnim ranama u kući, dok je telo njihove majke 44-godišnje Kim Hant nađeno na stazi iza kuće, a iz obližnje brane je izvučeno telo muškarca za kog se smatra da je otac

  • 2

U blizini australijskog gradića Lokhart, 535 kilometara jugozapadno od Sidneja, u jednoj kući su juče popodne pronađena tela majke i troje dece, dok je ispod obližnje brane izvučeno telo muškarca s pištoljem u ruci, za koga se pretpostavlja da je otac te porodice, objavljeno je danas.

Deca stara deset, osam i šest godina su pronađena sa prostrelnim ranama u kući, dok je telo njihove majke 44-godišnje Kim Hant, takođe ubijene iz vatrenog oružja, nađeno na stazi iza kuće, prenosi AFP.

Predstavnik lokalne policije Bob Nobl ističe da nema osnova da se pretpostavi da je još neka osoba sa strane umešana u ovaj slučaj, ali nije hteo da komentariše glasine da je pronađeno i pismo samoubice.

Još ne može da se pretpostavi šta bi mogao da bude uzrok ove porodične tragedije. Istraga je u toku.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kasapin

    10. septembar 2014 | 14:09

    Ovo je strava i uzas zao mi ih je svih,kakva muka moze da natera coveka da pocini ovakav stravican zlocin.laka im svima crna zemlja. amen

  • Toma

    10. septembar 2014 | 13:58

    Da nije ubistvo/samoubistvo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA