Evo šta nas čeka na Festivalu domaćih igranih serija u oktobru (VIDEO)

Osim domaćih ostvarenja, kao i prošle godine na četvrtom Festivalu domaćih igranih serija (FEDIS) koji će biti održan 7. i 8. oktobra biće predstavljene i TV serije iz regiona koje su prikazivane u našoj zemlji, ali i specijalni gosti: "Državni posao", "Mala istorija Srbije" i "Nadrealna televizija"

  • 1

Četvrti, međunarodni, Festival domaćih igranih serija (FEDIS) biće održan i ove godine 7. i 8. oktobra, u Kulturnom centru Čukarica. Sporazum o pokroviteljstvu i podršci jedinom festivalu TV serija u Evropi, potpisali su juče predsednik opštine Čukarica Srđan Kolarić i pokretač manifestacije Nenad Milenković.

Producent Nenad Milenković izrazio je zadovoljstvo zbog nastavka saradnje i najavio učešće TV serija iz celog regiona, ali i bogat prateći program.

- FEDIS je manifestacija na kojoj se na jednom mestu, u dva dana trajanja, okupi sam krem našeg glumišta, ali i veliki broj uglednih umetnika iz sveta kulture i TV produkcije. Prethodnih godina od strane najuglednijih poslenika kulture istican je njegov značaj u smislu podrške srpskoj televizijskoj produkciji. I ove godine očekujem učešće najznačajnijih TV ostvarenja i produkcija sa ovih prostora, ali i brojne specijalne goste i specijalna iznenađenja - istakao je Milenković.

Festival domaćih igranih serija FEDIS, postala je tradicionalna i respektabilna manifestacija, na kojoj pravo učešća imaju TV serije koje su premijerno prikazane aktuelne televizijske sezone: "Ravna gora", "Vojna akademija", "Sinđelići", "Folk", "Odelenje", "Mio/drag", "Montevideo vidimo se", "Samac u braku", "Otvorena vrata", "Evropa bre"…

Osim domaćih ostvarenja, kao i prošle godine na četvrtom FEDIS-u, biće predstavljene i TV serije iz regiona koje su prikazivane u našoj zemlji, ali i specijalni gosti: "Državni posao", "Mala istorija Srbije" i "Nadrealna televizija".

Ovogodišnji festival TV serija otvoriće reditelj Miroslav Lekić, prošlogodišnji dobitnik nagrade Zlatna antena za režiju ostvarenja "Jagodići".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA