Jurili ga po Čikagu da ga ubiju mačetom! (VIDEO)

Povređeni mladić, kog su napali mačetom, ima posekotinu glave dugačku 15 i duboku skoro dva centimetra, ali nije životno ugrožen

  • 7

Sedmoro ljudi, od koji su troje maloletnici, suočavaju se sa optužbama pošto su navodno napali dvojicu braće na železničkoj stanici u Čikagu, od čega su jednom od njih pretili hladnim oružjem, tačnije mačetom.

Incident koji se dogodio u ponedeljak zabeležila je jedna od obližnjih kamera, prenosi "ABC7". Dvojica braće (26) i (17) čekali su voz u Kedzi aveniji, koja inače važi za miran kraj Čikaga.

Odjednom im je prišla grupa od sedam momaka, koji su im, prema rečima dvojice braće, tražili da kažu iz koje su bande. Kada su braća odbila, odgovorivši da ne pripadaju nijednoj takvoj grupi, jedan od napadača je izvukao mačetu i udario starijeg brata nekoliko puta u glavu.

Povređeni mladić ima posekotinu glave dugačku 15 i duboku skoro dva centimetra, ali nije životno ugrožen.

Srećom, u tom trenutku je nailazio voz, pa su se napadači razbežali. Mario Elvira (18) koji je odgovoran za napad mačetom, uhapšen je i određena mu je kaucija u visini od 450 hiljada dolara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sasa

    11. septembar 2014 | 22:21

    Na Kedziu zive Meksikanci i Portorikamci, daleko da je miran kraj

  • Beograd

    11. septembar 2014 | 22:57

    A bitno je da bombarduju ceo svet a u njihovom dvoristu-pakao!

  • Brka

    11. septembar 2014 | 23:00

    Americka sloboda i demokratija. Uzas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA