NESREĆA KOD SPLITA: Voz naleteo na odron, prevrnuo se i ispao iz šina!

Lokomotiva je iskliznula iz šina oko 19 časova i prevrnula se na desnu stranu, dok su dva putnička vagona ostala na šinama. Hrvatska radiotelevizija javila je da niko od putnika nije povređen. Pomoćnik mašinovođe ima prelom noge

  • 1

Brzi putnički voz iskliznuo je večeras iz šina između Labinske Drage i Kaštela Starog pošto je naleteo na odron, a u nesreći je, prema prvim informacijama hrvatskih medija, povređen pomoćnik mašinovođe.

Hrvatska radiotelevizija javila je da niko od putnika voza koji je saobraćao na relaciji Zagreb - Split nije povređen. Pomoćnik mašinovođe ima prelom noge.

Lokomotiva je iskliznula iz šina oko 19 časova i prevrnula se na desnu stranu, dok su dva putnička vagona ostala na šinama. Nesreća se dogodila u blizini mesta Rudine gde je u leto 2009. iskočio nagibni voz. U toj nesreći poginulo je šestoro, a povređeno 55 putnika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • van gogh

    11. septembar 2014 | 23:28

    Da je bio brzi putnicki voz nebi ga niko okom trepno! To moze biti samo voz kao kod nas Bg-Bar sto putovanje traje po nekad i dva dana, da ne kazem 48 sati:-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA