VALJEVKA ZA GINISA: Ima 115 kazni, duguje 115.000 dinara za neplaćeno parkiranje!

Po opomenama ostavljenim ispod brisača automobila ove Valjevke, zbog neplaćanja kazni za parkiranje ona duguje čak 115.000 dinara, a taj iznos će biti i veći, jer su počeli postupci pred Prekršajnim sudom, što povlači dodatne troškove

  • 27

Jedna Valjevka drži neslavan rekord po broju neplaćenih kazni za parkiranje! Njoj su radnici JKP "Vidrak" do sada napisali čak 115 kazni zbog toga što nije platila parkiranje za svog četvorotočkaša.

Kako prenose internet novine Kolubarske, u Ginisovoj knjizi rekorda mogla bi možda da se nađe i ova Valjevka, koja je slušajući "obaveštenog" prijatelja iz policije zapala u finansijske teškoće.

Po opomenama ostavljenim za njen brisač automobila, duguje čak 115.000 dinara, a taj iznos će biti i veći, jer su počeli postupci pred Prekršajnim sudom, što povlači dodatne troškove.

Nadležni u JKP "Vidrak" kažu da je mlada Valjevka imala "stručno tumačenje" prijatelja zaposlenog u policiji da je to sve "bezveze i neustavno", te da joj "neće moći ništa".

Kad je shvatila da je ipak bila u zabludi i da je vrag odneo šalu, uplatila je prvih 13-14.000 dinara, a ondaje s gradskim parking servisom sklopila sporazum o reprogramu duga.

Mlada Valjevka, koja živi u užem centru Valjeva, mogla je da za samo 300 dinara kupi povlašćenu mesečnu kartu za stanare. Sad će morati da izdvoji znatno veću sumu novca zbog neplaćenog parkinga.

(S. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa k

    15. septembar 2014 | 23:49

    Nemora da plati...i ustavni Sud je to potvrdio...zakon nepoznaje dostavu pod brisac...i jos mnogo cega tu ima nego lepo ona njih da tuzi za krsenje ustavnosti,lazno predstavljanje sluzbenog lica,dovodjenje u zabludu i pokusaj prevare,zlocinacko udruzivanje radi sticanja protivpravne dobiti ,pa posle da vidimo...

  • Sasa k

    15. septembar 2014 | 23:51

    Radnici JKP nemaju ustavno i zakonsko pravo da pisu kazne...

  • Werp690

    15. septembar 2014 | 23:43

    Neka uzme advokata koji ce bez problema dokazati da je to sto radi parking servis ne zakonito...a da sklopila je reprogram i sada nema nazad...Da je uzela advokata platila bi njegove usluge 100 eura ali bi joj ostalo mnogo vise u dzepu..Ja nemam ugovor sa parking servisom u kom mi oni naplacuju javnu povrsinu,ne vredi im bez potpisa..Samo advokat to zna da izgura,a kada odete sami kod sudije nemate sanse da prodjete bez kazne jer u zakonu su bitne akte i clanovi,a ne rekao mi prijatelj..Kada to uradi profesionalac ne postoji sudija u zemlji Srbiji koji ce izreci kaznu preko zakona...Kada potpisete reprogram,onda je kasno...Potpisali ste!!! A pre toga potpisa nije bilo..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA