MATIĆ: Ugovor Olje Bećković i B92 i dalje na snazi!

Glavni i odgovorni urednik informativnog programa Televizije B92 Veran Matić kaže da "Utisak nedelje" i Olja Bećković, po svim istraživanjima, predstavljaju sam vrh popularnosti i kvaliteta u ponudi i da ne postoji ni jedan razlog da to tako ne ostane

  • 1

Glavni i odgovorni urednik informativnog programa Televizije B92 Veran Matić izjavio je danas da ta kuća ima višegodišnju saradnju s produkcijom Mreža i autorom emisije "Utisak nedelje Oljom Bećković i ugovor koji je i dalje na snazi.

Činjenica je da je ta emisija u proteklom periodu postala izuzetno važan i javno prepoznatljiv deo informativnog programa TV B92 i od početka emitovanja 2002. godine do danas "Utisak nedelje" je jedan od najvažnijih elemenata identiteta naše kuće, naveo je Matić u pisanoj izjavi, prenosi Fonet.

On je istakao da ne želi da komentariše medijske napise o navodnim pregovorima menadžmenta B92, Produkcije Mreža i autorke emisije, jer u njima ne učestvuje.

- Kao glavni i odgovorni urednik informativnog programa i predstavnik manjinskog akcionara B92 Trusta, koji ne formira poslovnu politiku kompanije, mogu da izjavim da "Utisak nedelje" i Olja Bećković, po svim istraživanjima, predstavljaju sam vrh popularnosti i kvaliteta u ponudi TV B92 i da ne postoji ni jedan razlog da to tako ne ostane - rekao je Matić.

On je dodao da je sa svojim mišljenjem upoznao menadžment kuće koji vodi poslovnu politiku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • IN

    16. septembar 2014 | 19:56

    Iskreno odmorih se od negativnih nedeljnih tenzija koje nabija ta emisija. Sve nam je crno da crnje ne moze biti samo nam fali jos soli na ranu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA