Na uvoz struje Srbija svaki dan da 400.000 evra!

- Srbija je u energetskoj krizi jer joj fali struja koju će morati da uvozi i u narednom periodu - rekla je Zorana Mihajlović, ministarka građevinarstva i saobraćaja

  • 10

Srbiji fali električne energije koju mora i dalje da uvozi, za šta se dnevno daje gotovo 400.000 evra, kaže potredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović.

Srbija je u energetskoj krizi jer joj fali struja koju će morati da uvozi i u narednom periodu, rekla je Mihajlović za B92, a prenosi Tanjug.

Prema njenim rečima, ozbiljan problem elektroenergetskog sistema vezan je za kopove, a pored struje koja nam fali, koja će nam faliti i koju ćemo uvoziti treba da uvozimo i ugalj.

- Što više uglja uvezemo manje ćemo uvesti struje - napomenula je potredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, dodajući da nam, takođe, fale gas i mazut.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ludi Milojko

    17. septembar 2014 | 10:22

    Kakav, bre, uvoz struje!?!? Pa, samo Đerdap 1 na dnevnom nivou proizvede struju u vrednosti od milion evra!!! Da li ste vi iz vlade (namerno malim slovom) normalni!?! Dokle ćete smatrati ovaj narod ovcama za šišanje? Ovde će zaista početi da važi ono "pobegao iz Srbije, uspeo u životu"...

  • Bojan

    17. septembar 2014 | 09:55

    Propast je nasa neminovnost! !:(

  • .

    17. septembar 2014 | 09:47

    Siromasan-Bedan- jadan - najjadniji-tuga ziva- prosecan radnik u Srbiji!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA