I ARAPI IMAJU TRI PRSTA: Ovako obaraju još jedan svetski rekord

Organizatori žele da postave Ginisov rekord tako što će teniskim lopticama oslikati čuveni pozdrav sa tri prsta Šeika Muhameda Al Maktuma, vladara Dubaija

  • 7

Ujedinjeni Arapski Emirati će pokušati da obore još jedan svetski rekord tako što će napraviti mozaik koristeći samo teniske loptice.

Organizatori žele da postave Ginisov rekord tako što će teniskim lopticama oslikati čuveni pozdrav sa tri prsta Šeika Muhameda Al Maktuma, vladara Dubaija.

Obzirom da je ovih dana trofej Dejvis kupa u Dubaiju, kao i žreb za to takmičenje, organizatori žele pravljenjem mozaika i pokušajem da uđu u Ginisovu knjigu rekorda da upotpune teniska dešavanja u najpopularnijem gradu Emirata. Ovo je prvi put da se neka ovakva teniska svečanost održava u zapadnoj Aziji ili nekoj arapskoj zemlji.

Podignuta tri prsta koje Šeik ponosno drži, predstavljaju simbol za "win, triumph, excellence", to jest za pobedu, trijumf i nadmoćnost.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • AleksaNs

    18. septembar 2014 | 16:44

    Kada se krstimo, u ime oca (1) i sina (2) i svetoga duha (3), su tri prsta, ali spojena, obavezno, jer te tri reči moraju biti uvek zajedno u slozi, nikako razdvojeno, jer rastavljena 3 prsta, kao na slici znači, razdor.... a tu boga nema.

  • Jimi

    18. septembar 2014 | 16:36

    Dokaz da su rođaci sa srbima istina ja sam video da se tako pozdravljaju i na ostrvu Martinique

  • mary

    18. septembar 2014 | 18:31

    I svajcarci imaju 3 prsta ;) rütischeur ili tako haha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA