Posvađao se sa majkom oko kolača, pa pokušao da se ubije!

Branislav B. (48), pacijent bolnice "Dr Laza Lazarević", šest meseci nije dobijao propisanu terapiju, što umalo nije dovelo do fatalnih posledica

  • 1

Branislav B. (48), nakon svađe sa majkom zbog kolača, pokušao je večeras da izvši samoubistvo. On je pretio da će se baciti sa zgrade u Ulici Ismeta Mujazinovića 22 na Bežanijskoj kosi.

Pripadnici Intervente jedinice uspeli su, na sreću, da ga spreče u toj nameri. Kako je Telegraf.rs saznao od komšija Branislava B. i policije, reč je o pacijentu bolnice "Dr Laza Lazarević", koji skoro šest meseci nije primao terapiju.

Branislav B. posvađao se sa majkom oko kolača. Međutim, kako skoro čitavih šest meseci nije primao terapiju prepisanu u bolnici "Dr Laza Lazarević", Branislav je postajao sve razdražljiviji, što je rezultiralo pokušajem samoubistva.

On je najpre pretio da će se baciti sa prozora svoga stana na Bežanijskoj kosi. Na lice mesta odmah su izašle jedinice Interventne jedinice policije. Oni su pre nešto više od 15 minuta izašli iz stana Branislava B., nakon što su uspeli da ga odgovore od njegove namere.

Osim Interventne jedinice, pred zgradu u Ulici Ismeta Mujezinovića 22 stigli su vatrogasci i kola Hitne pomoći. Kako saznaje naš reporter, u stanu Branislava B. lekari su mu dali neophodnu terapiju. Nakon toga Branislav je u smirenom stanju i bez znakova agresije doveden do kola Hitne pomoći kojima je prebačen u bolnicu "Dr Laza Lazarević".

(I. Danić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA