UBIO GA LEDENI IZAZOV: Vatrogasca udarila struja nakon što je pomogao studentima da se poliju vodom

41-godišnji Toni Grajder bio je otac petoro dece, a u oktobru prošle godine je promovisan u kapetana brigade. On se sa još jednim kolegom nalazio u korpi na vatrogasnom vozilu blizu dalekovoda. Iako žice dalekovoda nisu taknuli, voltaža je bila toliko visoka da je struja udarila u korpu nanevši im teške telesne povrede

  • 0

Vatrogasac Toni Grajer (41) iz Kampbelsvila u Kentakiju, poginuo je od udara struje, mesec dana nakon što je pomogao studentima da urade ledeni izazov. Naime, četiri vatrogasca su povređena 21. avgusta kada je korpu vatrogasnog vozila udarila struja.

Toni je preminuo u subotu. Preostala tri vatrogasca su otpušteni iz bolnice, i u dobrom su stanju.

- Njegova porodica želi da se iskreno zahvali svima koji su im se našli u ovoj tragičnoj nesreći - izjavio je Kajl Smit, načelnik vatrogasne službe u tom gradu.

Tim Hazlet, šef policije u Kampbelsvilu izjavio je kako žice dalekovoda vatrogasci nisu ni taknuli, ali je voltaža bilo toliko visoka da je električnu energiju prebacila na korpu kamiona, udarivši vatrogasce i nanevši im teske telesne povrede. Studenti koji su radili ledeni izazov nisu povređeni.

(Telegraf.rs / Izvor: nydailynews.com)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA