Smenjeni izvršni direktori Železnica Srbije

"Železnice Srbije" saopštile su da je Skupština odluku o razrešenju Predrag Jankovića i Svetozara Ćapića donela na osnovu Zaključka Vlade Srbije, od 20. septembra

  • 1

Skupština "Železnica Srbije" jednoglasno je razrešila Predraga Jankovića i Svetozara Ćapića dužnosti izvršnih direktora.

"Železnice Srbije" saopštile su da je Skupština odluku o razrešenju Jankovića i Ćapića donela na osnovu Zaključka Vlade Srbije, od 20. septembra, prenosi Beta.

"U skladu sa tim, neophodno je da svi rukovodioci u 'Železnicama Srbije' nastave izvršavanje svojih radnih obaveza i zadataka u skladu sa svojim ugovorima o radu i ovlašćenjima, kako bi se obezbedilo redovno i nesmetano funkcionisanje srpskih železnica u narednom periodu", naglašava se u saopštenju.

Vlada Srbije preporučila je smenu izvršnih direktora i članova Odbora direktora "Železnica Srbije", Svetozara Ćapina i Predraga Jankovića, zbog kočenja realizacije ruskog kredita za rehabilitaciju pruga.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vatromet

    23. septembar 2014 | 19:21

    Svako ko krsi zakon treba da odgovara,mnogi misle da se ponasaju kao na divljem zapadu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA