INTERNET PEDOFIL: Student teologije mamio dečake na seks! (FOTO)

Dario Spasić je mislio da se dopisuje sa 14-godišnjim dečakom, ali je zapravo komunicirao sa američkim inspektorima iz odeljenja za sajber-kriminal

  • 16

Student teološkog fakulteta u Libertvilu uhapšen je zbog sumnje da je dogovarao sastanke preko društvenih mreža sa maloletnim dečacima radi seksualnih odnosa. Kancelarija šerifa okruga Lejk saopštila je da je Spasić student teologije na fakultetu Sveti Sava koji pruža versko obrazovanje i obučava studente za Srpsku pravoslavnu crkvu.

Dario Spasić (22) je mislio da se dopisuje sa 14-godišnjim dečakom, ali je zapravo komunicirao sa američkim inspektorima iz odeljenja za sajber-kriminal i na taj način je upao u zamku. On je zakazao sastanak u 10 sati, kada je uhapšen i optužen za pokušaj seksualnog uznemiravanja maloletnika.

Budući veroučitelj je bio iznenađen kada ga je policija uhapsila jer je mislio da neće biti otkriven ukoliko koristi nalog za društvenu mrežu preko mobilnog telefona a ne kompjutera.

Spasiću je određena kaucija od 100.000 dolara, a suđenje treba da se održi danas.

(Telegraf.rs/ Izvor: chicagotribune.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Љиљана

    24. septembar 2014 | 23:43

    Сви који заврше теолошки факултет, не постају свештеници или монаси (они који се не жене), већ иду у просвету или раде друге послове, што значи да нису део СПЦ и не подпадају под њихову јурисдикцију.

  • Dukiiii

    24. septembar 2014 | 15:43

    Sačuvaj bože! E nista nije sveto! Sramota!

  • Katarina

    24. septembar 2014 | 22:19

    Naj veći kriminal je u crkvama,kako žive ,koja kola voze,koliko naplaćuju usluge? A o pedofiliji da ne pričam .I oni su pastiri? Jesu jer se u politici pitaju za blagoslov. Nažalost !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA