POTRESNA IZJAVA OCA NESTALOG RUDARA: Pronašli su burgiju i bušilicu, ali njega ne!

- Par puta sam i ja bio zatrpavan. Znam sve. Sada.. kao da sam tamo, samo što ne mogu da uđem. Zvali su ga da izađe, ali on je njih isterao, a on je ostao. Još tragaju za njim. Pronašli su burgiju i bušilicu, ali njega ne - izjavio je vidno potreseni Miletić i dodao je je veoma mala mogućnost da je njegov sin još uvek živ

  • 0

Otac nestalog rudara Žarka Miletića, Miodrag Miletić, izjavio je za RTS da su spasilačke ekipe pronašle burgiju i bušilicu kojima je on radio, ali da njegovog sina nisu našli. Miodrag je takođe bio rudar.

- Par puta sam i ja bio zatrpavan. Znam sve. Sada.. kao da sam tamo, samo što  ne mogu da uđem. Zvali su ga da izađe, ali on je njih isterao, a on je ostao. Još tragaju za njim. Pronašli su burgiju i bušilicu, ali njega ne - izjavio je vidno potreseni Miletić i dodao je je veoma mala mogućnost da je njegov sin još uvek živ.

Podsetimo, za 36-godišnjim rudarom Željkom Miletićem, koji je juče ujutro zatrpan u jami "Strmosten", potraga i dalje traje. Spasioci nemaju kontakt sa Miletićem. Do sada je izbačeno oko 500 kubika materijala.

Jama u kojoj je zatrpan Željko je ispod one u kojoj su pre 30 godina poginula 34 rudara.

(Telegraf.rs / RTS)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA