MONSTRUMA GRIZE SAVEST: Majko oprosti, što sam ubio Tijanu, ne mogu noćima da spavam!

- Majko oprosti mi. Šta je tu je. Ne mogu noćima da spavam. Kako zatvorim oči, nešto me guši u grudima - jadao se mesar iz Surčina osumnjičen da je silovao i ubio Tijanu Jurić, svojoj majci Makiviji

  • 31

Mesar iz Surčina Dragan Đurić (34) osumnjičen da je ubio i silovao Tijanu Jurić (15) iz Subotice, dok je bio na psihijatrijskom veštačenju u Specijalnoj bolnici u Beogradu plakao je i molio svoju majku Makiviju da mu oprosti zbog zločina koji je počinio!

- Majko oprosti mi. Šta je tu je. Ne mogu noćima da spavam. Kako zatvorim oči, nešto me guši u grudima - rekla je za ALO! Makivija Đurić, Draganova majka.

Ona kaže da što zbog Draganovih, a i svojih suza nije stigla da pita sina da li je istina to za šta ga optužuju i ako jeste zašto je to uradio.

- Nemam nikakve odgovore, već samo sumnje da je nešto zaposelo Dragana. Ja sam ga odgojila od kilo mesa, a boli me što ništa nisam primetila. Verujte mi, da je postojala bilo kakva naznaka da će on tako nešto da uradi, ja bih ga sprečila. Mnogo mi je žao te devojčice. Ma, bre jako me boli duša i stalno sebi postavljam pitanje da li je istina - kaže jecajući Makivija.

Ona dodaje da od sramote i osećaja odgovornosti ne sme da izađe na ulicu, jer, kako kaže "neko će uperiti prstom na nju".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Matke

    26. septembar 2014 | 09:52

    On ne moze da spava? Kako je tijaninim roditeljima? Ne znam zasto je ukinuta smrtna kazna... Za ovakve zivotinje ni jedna druga nije dovoljna....Ne zasluzuje po zemlji da hoda. I nju su njeni roditelji odgajili od kile mesa... Nema popusta za ovakva zverstva... Jadno dete i njeni roditelji....

  • ns

    26. septembar 2014 | 09:01

    Cisto sumnjam da ga grize savest! Lazovcina obicna! Neka trune u zatvoru!

  • DJENKA

    26. septembar 2014 | 08:51

    Zasto ovom debilu dajete sansu da pokazuje da je ziv ? Zaboravite na njega a on i treba da pati do kraja zivota .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA