Prva "kantrimenka" dobila nanogicu!

Posle Bojane Petrović, u narednim danima nanogice bi trebalo da dobiju i Tamara Bogdanović, koja je osuđena na 10 meseci kućnog zatvora, Milica Novaković na osam, a Nikola Lepen i Dana Manevska po šest meseci kućnog zatvora

  • 5

Bojani Petrović, koja je bila saputnik Marka Milićeva u "kantrimenu" kada je on usmrtio Luku Jovanovića, jutros su službenici Uprave za izvršenje krivičnih sankcija stavili nanogicu koja će kontrolisati njeno kretanje tokom izdržavanja kazne od četiri meseca kućnog zatvora.

Ona je prva okrivljena u tom postupku koja je počela sa izdržavanjem kazne na koju se nagodila sa Trećim osnovnim tužilaštvom.

Posle Bojane Petrović, u narednim danima, nanogice bi trebalo da dobiju i Tamara Bogdanović, koja je osuđena na 10 meseci kućnog zatvora, Milica Novaković na osam, a Nikola Lepen i Dana Manevska po šest meseci kućnog zatvora.

Svi oni, pre zaključenja sporazuma priznali su da su počinili krivično delo neotklanjanje opasnosti i pristali su da kazne služe u svojim kućama. U pritvoru su još uvek vozač kantrimena Marko Milićev, njegov kum Bratislav Vesović kao i taksista Saša Janković.

Nesreća u kojoj je nastradao Luka Jovanović dogodila se 25. jula na Brankovom mostu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • љути четник

    26. septembar 2014 | 10:55

    Tvorza samo

  • Nemam

    26. septembar 2014 | 11:35

    Srbijo narod ti umire u poplavama i od gladi a ti kupujes nakit....

  • pop dujic

    26. septembar 2014 | 11:26

    Ne zivim u srbiji i nebih da popujem Ali pré Neko vece kod marica u cirilici jedan poznati advokat je ovu druzinu opisao kao monahe i optuzuje medije bilo mi je muka sta pare rade i Jos jedno Dali se Neko setio poginulog zandara koliko je komentara bilo jà sam pré Neki Dan upalio svjecu ajmo svi sutra n'a krstovdan da upalimo svecu za obilica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA