HOROR: Tinejdžer silovao rođaku (5), pa je obesio u ormanu!

Iako su dve devojčice identifikovale mladića kao osobu sa kojom su poslednji put videle svoju nastradalu drugaricu, on tvrdi da je za zločin odgovoran drugi muškarac koji ih je pratio

  • 3

Angel Sančez Zenteno (17) je optužen da je silovao svoju malu rođaku (5) u napuštenom stanu u Dalasu i da ju je ubrzo posle toga zadavio i obesio u ormanu tog stana. Zenteno se doselio ilegalno u SAD gde živi manje od godinu dana, a priveden je još pre mesec dana zbog optužbi za ovaj brutalan zločin.

Optuženi tinejdžer tvrdi da je on zapravo žrtva u ovom slučaju jer ga je na zločin naterao izvesni Karlos, koji ga je pratio i pištoljem prisilio da učini ovo stravično delo nad nevinom devojčicom. Zenteno se izjašnjava da jeste bio saučesnik u ovom zločinu, ali da je Karlos zapravo kriv za silovanje i ubistvo deteta. On tvrdi da je i sam bio zaključan u ormanu neko vreme i da više nije čuo plač svoje rođake kad je izašao.

Devojčica je provodila vreme sa osumnjičenim dok su joj oba roditelja bila na poslu. Tog dana su se igrali sa još dve trogodišnje devojčice, dok je nije odveo na mesto zločina. Obe su ga identifikovale kao osobu sa kojom je njihova drugarica poslednji put viđena.

Policija u Dalasu nastavlja istragu u vezi sa ovi slučajem i tvrdnjama optuženog tinejžera o učešću "Karlosa" u ovom zločinu.

(Telegraf.rs/ Izvor: cbsnews.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA