STRAVIČAN PRIZOR U HRVATSKOJ: Pronađena dva raspadnuta leša u šumi!

Prema nezvaničnim informacijama, reč je o majci i sinu kojima se gubi svaki trag od kako su prodali stan u Splitu, a sumnja se da je reč o ubistvu i samoubistvu jer je u ruci muškarca pronađen pištolj

  • 0

Na zaraslom i šumovitom predelu koji je udaljen nekoliko stotina metara od prometnog puta Kijevo-Vrlika u Hrvatskoj, pronađeni su leševi nepoznate žene i muškarca. Na istom tom mestu je u toku prethodna tri meseca bila parkirana "opel korsa" splitskih registarskih oznaka, koju je hrvatska policija nedavno sklonila, zbog čega se pretpostavlja da su oni upravljali tim vozilom.

- Na predelu Kolovrati već duže vreme je bilo parkirano privatno vozilo i policija je danas zajedno sa pripadnicima HGSS krenula u pretraživanje terena - rekla je za 24sata.hr portparolka Policijske uprave šibensko-kninske Marica Kosor.

- Oko 12 sati u neposrednoj blizini automobila su primećena dva leša koja su bila u stanju raspadanja. Ona će biti prevezena na patologiju Opštu bolnicu u Šibeniku gde će se nastaviti obdukcija - rekla je ona.

Kako hrvatski Jutarnji.hr nezvanično saznaje, muškarac je rođen 1978. godine, preziva se Plazonić i poreklom je iz Vrlike s prebivalištem u Splitu, dok je ženska osoba 1961. godište.

Iako o celom slučaju policija još uvek ne želi da govori, iz časa u čas hrvatski mediji objavljuju neke nezvanične informacije koje bi mogle da pomognu tužiocima u rasvetljavanju zločina.

Prema nezvaničnim informacijama, hrvatski mediji su objavili da se radi o majci i sinu iz Splita kojima se gubi svaki trag  nakon prodaje stana u Splitu. Takođe se navodi i da je reč o ubistvu i samoubistvu jer je u ruci muškarca pronađen pištolj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA